Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
válasz tibi14 #109848 üzenetére
Szerintem vidd vissza a 14 napos elállási időn belül.
Ha az LG-hez ragaszkodsz akkor a javított változatát válaszd ,
az LG 27GL850-B Monitort ,26 ezer Ft-al drágább.
(sRGB 135%) , - USB 3.0 portok.
Az LG 27GL83A-B Monitornál az (sRGB 99 ) csak ).
Link.
Link:[ Szerkesztve ]
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik,de remélem tudtok segíteni. Milyen asztali monitor konzolt érdemes venni 10-15e ft között? Csak egy képernyő lenne. Asztallap vastagságának mennyinek kellene lennie?
Köszi, előre is.
-
tibi14
tag
válasz Amerigo57 #109852 üzenetére
Csandi, KAMELOT
Köszi a segítséget megy is vissza.Amerigo57
Neked is köszi! Nem ragaszkodom egyátalán az lg-hez. A lélektani határ 130k körül van, azt nem nagyon szeretném átlépni. Ebben a kategóriában kimagaslott az alacsony response time-ban és az inpunt lag-ban.Inkább rendelek egy nitro vg271upbmiipx-et.Vagy van egyéb javaslatod?
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valakinek [link] ilyen monitora?
Ha igen mi a véleménye róla?
Kicsit sokallom az árát, VA paneles, de jó monitor lehet.
Szerintetek megéri az árát?
Köszi a válaszokat. -
sanya53
aktív tag
Én nem nagyon értek a monitorokhoz ezért kérdeztem, hogy megéri e az árát. Ugyanis mindenki az IPS panelekről mond legendákat. Hát ezért gondoltam megkérdezlek benneteket. Nem sokallom az árát, ha megéri.
Már régóta nézegetem ezt a monitort. Igazából lehet, hogy túl nagy is volna a 24" után, de legalább is nagyon furcsa lenne. Én kb 70-80 centiről nézném. Szerinted nem túl nagy a 32"? Azért kérdezem mert nem szeretnék hülyeséget csinálni. Mert van 27"-os is van ebből. Mondjuk eléggé hajlított a monitor, szóval lehet, hogy nem volna túl nagy.[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Érdemes bekapcsolni a gsync/freesync funkciót minden esetben?
3860*1080 144Hz-es monitor 1080 Ti társaságában pont kitolja a max frémet (144), de bekapcsolt állapotban nem tudom a válaszidőt a leggyorsabbra állítani. Képszakadás vagy törés így sincs, és ahogy nézem még magasabb is(155Hz) a monitor által megjelenített kép.Én 43" 16:9-es uhd monitort néztem 80-100cm-ről Meg tudtam szokni, igazából már nem is változtatnék ezen, max nagyobbat vennék.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Megtaláltam a tökéletes monitort ami számomra ideális lenne, sajnos az ára nem az én pénztárcámnak megfelelő(500k+) Nem találtam ilyen paraméterekkel olcsóbban
Asus ROG Swift PG43UQ
[link]
Valahogy ezek a túlvájd monitorok nem jönnek be, mivel nem kizárólag játékra kell.[ Szerkesztve ]
-
sanya53
aktív tag
Szerintetek érdemes pixelgaranciát is kérni 8k ért?
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Havi 10 napom lesz mostantól hómofiszban ezért szeretnék venni egy 24"-es monitort mivel a laptop magában kevés. A felhasználás jellege abszolút irodai. Két típust találtam ami érdekes lehet, kérdés ezen a szinten van e bármilyen lényeges eltérés amivel számolni kell vagy sem. A típusok ezek lennének:
Acer SA240YBID
Samsung S24F350FHUVan bármi ami miatt egyik vagy másik jobban ajánlott vagy válasszam azt amelyiket hamarabb át tudom venni?
Előre is köszönöm a válaszokat!Redmi Note 7
-
trassher
addikt
válasz KAMELOT #109873 üzenetére
Azt már nagynak gondolom, lévén nagyjából 1 méterre lenne a monitor. Bent is 24-esem van, mondjuk 2 darabot is ki tudnék használni persze a laptop kijelző is használatban van. Excel táblák, JCB rendszer, alkatrészkatalógusok, cikkszámok összeállítási rajzokról és hasonlók a felhasználási terület. A lakásban mezei íróasztalom van és a szélesség is behatárolja a lehetőségeket.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
atua
aktív tag
válasz Simivok #109849 üzenetére
[link]
A választékot megtalálod a fenti linken, kb. bármelyiket veheted. A 23,8 inch-es monitorokban ugyanaz a panel van, csak a körítés más. A 24,5"-esekben jobb, AUO panel van, de ez az árcédulán is meglátszik.
A GTX 1000-es szériától megy a freesync, de csak displayporton. -
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Két monitort használok otthon, de az elrendezés miatt nehezen férne el két 16:9-es az asztalomon, ezért egy 16:9-eset, és egy 5:4-eset (vagy 4:3-asat) használok.
A kisebbik (5:4-es / 4:3-as) monitorom egy használtan vett LG, ami elkezdett [így] haldokolni (bekapcsolás után fél-egy percig látványosan villog, rezeg, aztán abbahagyja, és onnantól stabilan működik). Ezt vagy javítani, vagy cserélni szeretném.Két kérdésem ezzel kapcsolatban :
- Érdemes egy ilyen monitort javítanom, vagy hagyjam inkább a fenébe, és vegyek egy újat ? Ha érdemes javítanom, hova érdemes elvinnem ? Pécsen tudtok esetleg ilyen szervizt ajánlani ?
- Csere esetén érdemes 5:4-es / 4:3-as arányban gondolkodnom, vagy ha csak a szélesség korlátoz, akkor vegyek inkább egy 16:9-est, és forgassam el 90 fokkal (értsd: legyen egy "magas" monitorom) ? Sok ilyen módon forgatható monitort látok az áruházakban, van ezeknek valami hátulütője, vagy simán jobban megérik, mint a "négyzet alakúbb" képarányúak ? Ahogy nézem, ezek a "régi" (5:4/ 4:3) képarányú monitorok (talán a kisebb kereslet miatt) elég keményen túl vannak árazva (olcsóbb egy másfélszer akkora 16:9-es).
Köszi előre is ! -
sh4d0w
félisten
Véleményetek szerint mely monitorok felelhetnek meg az alábbi kritériumoknak:
- 21/9-es képarány
- max. 200.000 Ft
- max. 32', de inkább kisebb
- HDMI, DP bemenetek
- *sync nem szempont (mindenféle VGA-val használatba kerülhet)
- 60/80/100 cm-ről fogom nézni.[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok! ~120e Ft-ig mi most a best buy főként játékra? (online fps)
24-27" 1080, 1440P is játszik. -
Csandi
őstag
válasz HELLAFLUSH #109880 üzenetére
Ha online fps akkor gondolom 240hz inkább, akkor talán az Alienware 240hz-esét ajánlanám. Gyors TN, ahhoz képest korrekt színek és jó áron van.
-
félisten
válasz sh4d0w #109878 üzenetére
Ha valóban szánnál rá akár 200k HUF-ot, és esetleg fontosak a játékos képességek, akkor talán érdemes megvárnod az érkező 21:9-es modelleket:
MSI MAG301CR
AOC CQ29G2E
AOC CQ29G2Z"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
atua
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #109880 üzenetére
-
Amerigo57
őstag
válasz tibi14 #109854 üzenetére
tibi14
Én azért átgondolnám az Acer Nitro vg271upbmiipx monitort.
A tavalyi Acer monitor sorozatok , nem igazán sikerültek jól
Mondom én , amellett , hogy az EIZO és a NEC munkamonitoraim mellet ,én is egy
Acer Predator XB273KGPbmiipprzx 4K -s monitort használok 2K-ban játékra.Én inkább azt a hiányzó 25 ezer Ft-t összegyűjteném , ás a Nitro helyett
vennék , egy LG 27GL850-B Monitort . -
őstag
Sziasztok! Szeretnék venni egy 27 colos 144hz-es monitort a notebook-hoz, tudtok ajánlani nekem? Egyáltalán a hdmi kivezetésen keresztül teljesen korrekt lesz a játékélmény? Köszönöm előre is a segítséget.
A gép.
Asus fx505du
Processzor AMD Ryzen 7 3750H
Memória 16GB DDR4
Háttértár - 512GB SSD
Videokártya - GeForce GTX 1660Ti 6GB GDDR6
Kijelző 15.6 - 120Hz -
HELLAFLUSH
őstag
(#109885) atua : köszönöm szépen, azt elfelejtettem írni, hogy 1440p-s érdekel.
Más.:
Sorry a hülye kérdésemért A múlthéten Oázisnál vettem egy monitort pixelgaranciával és sajnos van rajta 1db pixel hiba(vagy porszem, nem tudom)
A csere darabra is ugyan úgy meg kell vennem a pixelgaranciát illetve ilyenkor más monitort is választhatok nem csak az adott típust? -
félisten
válasz sh4d0w #109888 üzenetére
A lent felsoroltak szerintem olyan max. 150k HUF-ra fognak beállni, és az AOC CQ29G2E még olcsóbb is lesz (100k?), mivel csak 75Hz-es.
De ha a hajlított VA panel Neked nem jön be, akkor nyugodtan vedd a lenn ajánlott 29WK600-at, nem fogsz csalódni (mondom ezt egy 29UM68 után).[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
keresztes81
csendes tag
sziasztok
vásárlás előtt állok
2 versenyzőm van: LG 32GK650F-B és LG 32GK850G-B
előbbi ugye freesync-es, de gsync kompatibilis, míg utóbbi ekte gsync-es
milyen látványbeli "veszteség" fog érni ha a 650est választom és nem a 850et?
RTX 2080assal lenne használva
köszi szépen a válaszokat, feltéve ha kapok -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Hasonló árban van jobb választás (semmi extra, csak full hd és hdmi)?
[link]
Köszi![ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
jeni
félisten
válasz HELLAFLUSH #109894 üzenetére
gondolom ez a bolttól függ.
amúgy elvileg a csere darabra ugyan azok a feltételek vonatkoznak,kivéve ha eltér a típusa az előzőtől!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Filmgyűjtés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Alienware 500hz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest