Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Sziasztok!
Elég általános kérdésem van. Hozzám került használtan egy Dell 2709W. Biztos, hogy megfordultak itt az előző gazdái korábban. Normálisan beállítva a képe szuper, a kontraszt és a fekete frankó, a kép is homogén, de a válaszidejével nem vagyok elégedett, főleg, hogy a Dell U2311H mellett néztem. Úgyhogy szerintem eladósorba kerül megint, keresem az utódját.
Korábbi kollégáéhoz hasonló a kérdésem, csak most kisebb felbontáson és 3 évvel később.
- Méret: 27"
- Képarány: 16:10
- Felbontás: 1920×1200 WUXGA
- Képfrissítés: 60Hz-75Hz
- Állíthatóság: magasság-állíthatóság
- Felhasználás: film, játék, programozás
- Ár: Használtan max. 80kFontos a kontraszt (fekete) és az U2311H-énál nem lassabb válaszidő, illetve a homogén kép. Láttam már 27"-es 1080p-s monitort, aminek 1 méterről meg tudtam számolni a pixeleit, nem olyat keresek. (Ebből a szempontból nagyon jó az S-PVA.)
Rémlik, hogy van az IPS panelek közt is jó feketéjű, de ha nincs más, várok egy gyorsabb fajta xVA-ra.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest