Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
válasz Magnum_ #11173 üzenetére
Üdv!
Sürgős segítség kellene. Adott egy k750i-s készülék, amit nagyon imádtam, teljesen a szívemhez nőtt, és adott egy baleset. A két előbbi feltétel összege: törött telefon. Most szeretnék új telefon után nézni, mivel úgyis lejárt a 2 éves hűségnyilatkozatom. Valamit azonban újítani kellene, és ha már úgyis újabb 2 évre el kell köteleznem magam, akkor gondoltam veszek valami normálisabb telefont. A baj csak az, hogy egyszerűen akár melyik szlgáltató készülékeit nézem, nincs olyan telefon (számomra elérhető áron), amire azt mondom, hogy na ez igen, ezzel el leszek még kb 1-2 évig.
Gondolkodtam lg ku990-esen, az előfizetéssel 30k körül meg lett volna, olvastam róla teszete, fórumot, örült is a fejem, aztán itt vége is lett a történetnek, mivel kifutó termék, nincs az országban-legalábbis ezt mondták amikor végigtelefonáltam kb 10 boltot-. Hurrá.
Sony ericssonokat néztem, hát nemtudom, amiket olvastam róluk, hogy a w-s telókból "kispórolják" a normális fényképező opciókat, a k-sokban pedig egyre gyengébbek a zene lejátszásának lehetőségei. Ezért is szerettem a k750-esemet, szerintem nem volt baj vele, fasza kamera(persze akkori mértékben, nem a mostani 5mp-esekhez viszonyítva), fasza mp3 lejátszás.
Szóval nagyon nagyon kétségbe vagyok esve most, abszolúte nem tudok választani, egyszerűen már elég sokat olvastam mostani telókról, de nem találom "az igazit".
Ti miket ajánlanátok?
Elvárásaim-ha szabad ilyet írni-:
-jó fényképezési lehetőségek
-jó zenehallgatási lehetőségek
-30, nagyon nagyon maximum(tényleg a teteje) 40k, előfizetéssel, bármelyik szolgáltatónálu.i. Gondolkodtam azon is, hogy veszek egy lg ku990-t használtan, de úgy olvastam, hogy nagyon érzékeny a kijelzője, és hát így félek a "használt" készüléktől, ráadásul mivel érintőképernyős a jó állapot nem feltétlenül jelenti azt, mint egy nem érintőképernyős telefonnál-szerintem-.
Hát akkor köszi, hogy végigolvastatok, várom a tanácsaitokat, előre is köszönöm!
-
Mamuska
őstag
válasz Magnum_ #11949 üzenetére
Na húzzál innen kóla báró.
No-kia: 5500 sport, samsung i300, i750, motorola q8, vagy egy-két régebbi linuxos moto. Ezek közül egyik sem volt tömegtelefon. Még eszembe jutott az LG ks10 ami nagyon olcsó, és még most sem olyan kevés a tudása, és amellett igazi ritkaság, és symbianos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- NBA és kosárlabda topic