Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45006) Dhampir válasza quailstorm (#44992) üzenetére


Dhampir
félisten

Csupán annyi "bajom" van a régi mobillal, hogy haldoklik. A Wi-Fi antennája újkorában is használhatatlan volt, minden Hotspotnál eldobálta a jelet.

Kamera nincsen benne, ami pedig gyors dokumentálásnál jól tudna jönni. Az akkumulátora is hétéves, és egy új, eredeti gyártmányú tízezerbe kerül. Annyiért már új, egyszerű konstrukciójú telefont is lehet kapni.

Nekem az operációs rendszer már annyira nem számít egy telefon esetében, inkább a könnyű használhatóság a döntő szempont. Egy telefon elsődlegesen és kiemelten telefonálásra legyen alkalmas, és ami még nagyon fontos, hogy minimum 3 napos üzemidőre elegendő szuflával bírja.

Androidos mobilt nem keresek, éveken át használtam simogatós, Androidos "okos" telefonokat a Symbianosok mellett. Ami Androidosban tényleg mindenre jó, és minőségi alkatrészekből áll, az bőven száz felett kezdődik. Annyit nem érnek azok a hulladékok. Lemerülnek egy-másfél nap alatt. A WP 8 mobil oprendszer tetszik, de annak a hardverei is tapicskolósak.

Játékokkal nem foglalkozok, megértem, ha valakinek az is fontos, de egy telefonnál számomra nem elsődleges, a pasziánsz bőven elég rá. Táblagép, konzol vagy PC jobb élményt biztosít a játszadozásra.

Egyik legjobb telefonom egy Winmobilos HP iPAQ volt, nem olyan rettenetes rendszer az még ma sem. Általános használatra elegendő lenne, a magamfajta kisember ilyennek is örülne, mint majom a farkának.

A BB-hez BIS kell, anélkül még a GPS-t sem lehet használni, az a készülékcsoport az "úri huncutság" játszótere.

Az általad említett E90 nem rossz, az E7 is tetszett annak idején, csak ezek drágák, mert jó minőségű anyagokból gyártották őket. Mindenképpen új kellene, ne egy leharcolt, szétnyomkodott, és megviselt akksijú mobilra adjon ki az ember tízezreket. Sajnos nem tudok rá sokat szánni, csak minél kevesebbet.

Azért morfondíroztam a Txt és az Aspen környékén, mert nagyon maximálisan abba az árkategóriába esik, amiért még megérné egy egyszerű és könnyen kezelhető telefont vásárolni.

Köszönöm, hogy válaszoltál! :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.