Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
corne
csendes tag
1.Klímaszerelőltől kérdezném, hogy - főleg vidéken-, mennyiért szerelik mostanság a klímákat? Mi az az ár. ami a plafon? Nagy a szórás az alapján, amit hallottam, így azért kérdem.
2. Hisense klímáról mi a vélemény?
Köszönöm! -
corne
csendes tag
válasz
Pepe78 #64522 üzenetére
Köszönöm! Kiegészítő fűtésnek kell és inkább majd hűtésre. A Sinclair paraméterei papíron jók. Ára 300K felett valamivel, a 2,7-es. Mitschuból hr35 (ebből nem tudom mennyi lenne, ha egyáltalán van 2,5-ös) kb. 315től. Plusz Wifi 20.000. Ha innen nézem akkor az a kérdés, tényleg melyik éri meg. Sinclairben van csepptálcafűtés és téliesítve van. Mitschu is azt mondják bírja. De én nem vagyok szakértő.
-
-
corne
csendes tag
Sziasztok!
Sinclair Marvin klímáról mi a véleményetek? Szerelő ajánlotta, hogy csendes, gazdaságos, jól fűt. Illetve egy másik cég is jókat írt róla. Ezenkívül a Hisense klímát is ajánlották, hogy a Sinclairhez hasonlóan csendes és jó. Én Mitschut /Hr35vf vagy ap25vg/ szeretnék, arról lebeszéltek a csepptálcafűtés hiánya miatt. Hogy télen majd vizesedik. Szóval mit gondoltok erről illetve a Sinclairről és a Hisenseről?
Köszönöm! -
corne
csendes tag
Sziasztok! Klímavásárlás előtt vagyok. Elsősorban hűtésre, de ha kell fűtésre is jó legyen. (Ha nem lenne gáz...). 1 kisebb szoba lenne fűtve, de hűtésre már nagyobb területen használnám. Jó ha csendes és keveset fogyaszt. Mi az ajánlott? Néztem Polár Ultimate-t, Aux Delta2-öt, Midea Extreme Save Prot, Gree Comfort X, Gree Amber, Daikin Sensira és Comfora gépeket illetve Mitsut. A japánok nemtudom megérnek -e ennyivel többet. A Gree szimpatikus (leginkább az Amber hozhatja a japán szintet). A többíről olvastam jót is és nagyon rosszakat is. Kb. mi az ajánlott mostanság? Köszönö előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Suzuki topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest