Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RoyalFlush
őstag
Felszereltettem a klímákat, már csak egy bajom van. Hogy valaki fentebbről elkezdte etetni a galambokat. Mindenkinek a fantáziájára bízom ennek az eredményét.
(#4299) havri1: én is erre gondoltam
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
válasz Klímamester #3732 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Apósom a Cool Klímatechnikát mondja. Erről a cégről van valamilyen információd, vagy tapasztalatod velük?
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
A Pannon Klimatech Kft. vagy a Frigo Trade Team Klíma Kft. lesz a befutó.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Klímamester #3721 üzenetére
Klímát venni és szereltetni. Melyik céget tudnád ajánlani?
(#3722) laszlo168: köszönöm. Ez személyes tapasztalat? Vásároltál tőlük/szereltettél velük?
Sajnos előrébb viszont nem jutottam így, hogy ketten kétfélét mondtatok.
szerk: mivel a cég hivatalos nevét, vállalkozási formáját nem találtam az oldalon, a vásárlási feltételeknél viszont találtam egy nevet, annak utána nézve úgy tűnik ez egy egyéni vállalkozás ~4 éves múlttal.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
válasz Petya25 #1418 üzenetére
Padlóra nem raknánk, mert akkor ha kinyitnánk az erkélyajtót és lépnénk egyet, már át is esnénk rajta, vagy nagyon útban lenne... Szóval az is fent lenne, mint a linkelt oldalon a képeken.
-
RoyalFlush
őstag
válasz Petya25 #1384 üzenetére
Ez a 60 cm a mennyezettől biztos Mi is akarunk majd klímát (~ tavasszal, idén már kibírjuk most amúgy is mindenki meg van veszve a meleg miatt ). Az ajtó felőli részen lenne a kültéri az erkélyen. Gond lenne, ha "nagyon alacsonyan" lenne. Rákerestem, pl. amit ez a cég csinál, ott bizton nincs meg ez a távolság, de még szerintem a fele sem.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
A lakás falába x átmérőjű alu vezetékeket húztak anno (~30 éve), egy műszerész / villanyszerelő néhány évvel ezelőtt már attól is óva intett, hogy elektromos tűzhelyet vásároljunk. Szerinte nem bírná el a hálózat. Ez klíma beszerzése / beszereltetése esetén is azt jelentené, hogy újra kéne vezetékeltetni ezt az ágat, vagy a teljes lakást? Lehet láma kérdés, ez esetben sorry.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest