Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs1964
csendes tag
Sziasztok, egy 3.5 kw légkondi max hány ampert fogyaszt? Az adatlapja 16A C biztosítékot ír.
Na most 2 légkondihoz 32A kell ?
Elég béna kérdés. vagy megelégszenek kevesebbel is? Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
cs1964
csendes tag
Sziasztok! itt bénázok most a villannyal van gondom. jelenleg 1x32A van. Ez mellé miért nem lehet felrakni egy H merőt? A szerelő valami 40A-es korlátot említett.Hogy ez felett engedélyeztetni kell vagy valami hasonló. Másnál ezt hogy csinálták meg? Nem is értem ezt a részt
-
cs1964
csendes tag
Sziasztok!
Nem értek a klímákhoz ,de érdekes volt számomra a következő.
F gáz tananyag erről ír: A nyomáspróbát száraz nitrogénnel, mint próbaközeggel kell elvégezni. Kinél csinálták már splitklíma beüzemelésekor ezt a folyamot meg?
Csövek összeszerelése, nitrogénes nyomás próba 1 óra, vákumozás, és utána mehet a hűtőgáz és utána a teszt. (nem értek hozzá de szerintem ilyesmi a folyamat).
Válaszokat előre is köszönöm! -
cs1964
csendes tag
Szia,
Tegnap a City klíma mondta ezt
Mai napon a Szaniter és Klíma center.
Igaz ott egyes GREE-kre is panaszkodtak vezérlőpanel vagy mi.
A Webklíma nem mondott semmit csak hogy ne a Z35XKE-t vegyem hanem a
KIT-NZ35-VKE vegyem 580 000-t
Jó megértem, hogy vannak olyanok amiben vannak kisebb nagyobb hibák hiszen piacgazdálkodás van. -
cs1964
csendes tag
Milyen infót kaptam ma. A Panasonic klímát nem ajánlják mert a kompresszorok bedöglenek benne. Selejtek állítólag. Na ez meglepetés volt a számomra.
NZ35 ajánlottak máshol az fűtésre jó azt mondták.
Másik helyen meg:
Fisher FSAIF-NORD-123AE3 Nordic
Gree GWH12AEC-K6DNA1A G-Tech
na most mit válasszak?
-
cs1964
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalata van valakinek Greee g-tech 3.5Kw légkondival?
Melyik a jobb A Panasonic CS/CU-Z35XKE Etherea vagy a Gree?
Igaz Panára azt mondják majd októberben talán lesz. -
cs1964
csendes tag
-
cs1964
csendes tag
Panasonic CS/CU-Z35XKE Etherea
Daikin FTXF35C / RXF35C Sensira
Sinclair MARVIN SIH-12BIMW / SOH-12BIM
Mitsubishi MSZ/MUZ-HR35VF
Fujitsu ECO ASYG12KPCA/ AOYG12KPCA
Mitsubishi MSZ/MUZ-AP35VGK
Fisher FSAIF-NORD-123AE3 Nordic
Gree GWH12AEC-K6DNA1A G-Tech
ezek közül kellene választani vagyis ezekkel szemezek. Fütés, hűtés H tarifa.
Segítséget előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
cs1964
csendes tag
válasz odipapa #60830 üzenetére
A legegyszerűbb dolog hogy miből áll össze a ez új mérő ára. Pl szabványosítani kell. akkor egy tök új mérőszekrény az 100 körül. ajánlatban 130 vezeték métere 1000 ft boltban 580 ft. stb ezekből kijön 240e. Munkadíj 220e. Hány órás munka? Jó kis órabér. És még te papírozd le a szolgáltatóval.
-
cs1964
csendes tag
válasz herdsman12 #55287 üzenetére
https://www.google.com/maps/place/Daikin+Hungary/@47.4566967,19.0215632,12.84z/data=!4m11!1m2!2m1!1sdaikin!3m7!1s0x4741dda3458b5e0f:0x4a64a555bc1417ff!8m2!3d47.4581986!4d19.0481234!9m1!1b1!15sCgZkYWlraW4iA4gBAZIBDG1hbnVmYWN0dXJlcg
remélem jó a link
térképen:
google/budapest/daikin.hu megkeresni és ott a vélemények.
mellékelem:
A cég garanciával kapcsolatos hozzáállása egy tragédia. A vevőkkel csak addig foglalkoznak, amíg el nem adják a klímát, de ha baj van, akkor már nem ér a szemükben semmit a kedves ügyfél. Ezért nem ajánlom senkinek ezt a márkát. 5 hete várunk arra, hogy reagáljanak a hibás klímánk problémájára. Ez idő alatt többször kerestük őket telefonon és a klímás cég is, aki kommunikált a Daikin szervízzel, de semmi nem történt. A klímát éjszaka egyáltalán nem lehet használni, mert hangosan kattog, és napközben sem lehet mellette dolgozni. Így a legnagyobb hőségben örülhetünk a 300 ezer forintos, kattogó klímánknak, ami használhatatlan. Nem egy ilyen nyarat képzeltem el egy ilyen drága és hangos klíma mellett. A cégnek 30 napon belül törvényi kötelezettsége lenne megoldani a garanciális problémát, de nem tette. Kénytelenek vagyunk a Fogyasztó védelemhez fordulni. 1 csillagot sem érdemelnek. Ágnes Fehér 2 vélemény 3 éve Szinte képtelenség őket elérni, és nem tudnak a panaszunkkal mit kezdeni, hogy a klíma két évig működött mindössze. Szerelőt nem tudnak küldeni, készüléket nem cserélnek. Ilyen cég szégyen, hogy létezik. Több, mint 600 ezer Ft-ot dobtunk ki az ablakon. Köszönjük Daikin Magyarország! -
cs1964
csendes tag
Panasonic KIT-TZ35wke szemezek, de az ár 310-400e terjed hogy van ez? Megéri ezt az árat? Látni még nem láttam se hallani, de technikai adatok szimpatikusak. És hol lehet Budapesten hozzá olyan emberkét találni ki be is szereli.... Ja és számla meg lakásfelújítási cuccok is kellenek hozzá.
A Daikin-ról azt olvastam, hogy (google Daikin.hu) rossz a szervize nem foglalkoznak a problémákkal. Igaz ez? Elég fura, hogy egy menő cég erre nem ad semmit. -
cs1964
csendes tag
válasz Bazs8906 #54082 üzenetére
Az árajánlat a www.daikin.hu -tól érkezett telefonszámot nem írok meg nevet se.
De beüzemelés 110ezer forint. nem semmi. -
cs1964
csendes tag
Most kaptam egy ajánlatot. FTXF35D+RXF35D készülékre.
felszereléssel mindennel együtt 516 461 Ft. Ebből a telepítés 110 E. És egy érdekesség:
A jótállás csak akkor érvényes, ha az összes alábbi feltétel teljesül:
(1) Az ügyfél a fizetési kötelezettségét teljes mértékben teljesítette a megállapodás szerinti határidőben;
(2) A berendezés szakszerű beszerelését és beüzemelését a Daikin vagy a Daikin által feljogosított partner végezte;
Nem semmi egy cég.
Egyik helyen ezt olvastam erről a klímáról:
2-zónás mozgásérzékelő
Más lesz a légáramlás mértéke ott, ahol emberek tartózkodnak és ott, ahol nincs senki. Ha nem észleli senki jelenlétét, a készülék automatikusan energiatakarékos beállításra kapcsol.
Garantált működés akár -25°C hőmérsékletig
A Daikin berendezések minden éghajlathoz megfelelőek, még a zord téli körülményeknek is ellenállnak az akár -25°C-os működési tartománnyal.
Na most ebből mi az igaz?
Nem is tudom milyen klímát vegyek ezután.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest