Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Azert nem noname,mert tudni hogy a gree gyartja ezt is.Alkatresz is lesz hozza kesobbiekben is.Aztan siman lehet a whirlpoolt is a gree gyartja,de errol semmi info nincs.Ha ugyanannyira jon ki en inkabb a szemelyes tapasztalattal rendelkezo szerelonek hiszek.Ok azert naponta latjak ezeket a gepeket es tudjak az utoeletuket is,nekem ezert ajanlotta az rcoolt mert tudja hogy nem szokott panasz lenni rajuk,nekik az nem biznisz ha par honapra ra menni kell gariba javitani.
Az is lehet h ezen van nekik jo haszon,de ettol meg nemhiszem h szart akarnak ratukmalni az emberre,nekem azt is megmondta h olcsobb japan se ajanl mert nem fog annyival tobbet tudni mint amennyivel dragabb...sot felszereltsegben meg annyit se.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
Szia!En is elsonek ezt neztem ki de klima szerelo hatarozottan lebeszelt rola.Vegul egy rcool prime 2-t ajanlott(elvileg gree comfort x belso,de jobb szoftverrel),szerelessel egyutt erositett konzollal es rezgescsillapito gumibakkal pont 200k-ban all meg az egesz.Ha az extra kiegeszitoket levonod ez is 190k.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
Rcool prime2-rol van tapasztalat/velemeny valakinek?
-
mihione
őstag
En par honapja csereltem a telomban akkut (zte) gyari ujat ebayrol rendelve 3500 ft-ert es kicsereltem magamnak,nem nagy cucc ha utananezel hogyan allj neki.Amugy erdekes ez mert egy csucs telo is kerul kb annyiba mar mint egy jobb klima,sot...egy tisztitas,karbantartas is faj 10k-ba alkalmankent.Bar ahogy sokan csinaljak azt par ezresbol ki lehet hozni hazilag is,csak nem lesz garihoz pecseted.
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Neked mennyire hangos a belterije?Amber es comfort x kozott vacilalok,de nemtudom melyik lenne a jobb.Ez most lehet hulye keres lesz de akinek ilyen van nem tudna lemerni egy appal hany decibel a hangja kb 1 meterrol egyes venti fordulaton?
-
mihione
őstag
Nezegettem velemenyeket gree amber GWH12YC vagy gree comfort x GWH12ACC.Melyik a jobb valasztas?
Az amber mellett szol a jobb hutesi energiahatekonysag,viszont mindketto tipusnal van aki a belteri hangra panaszkodik.Van olyan hely ahol ki lehetne probalni oket eloben?
Talcafutes tenyleg nonstop megy bennuk 0 fok alatt?[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Koszi az ajanlast de ezek nem fernek bele a keretbe,jo lenne valami olyan ami szerelessel egyutt megall 200k kornyeken.
Kineztem egy whirlpool-t,tudom hogy nem japan meg stb...de arukereson kb csak jokat irtak rola.Tenyleg olyan rossz lenne?huto,klima annyira nem all tavol egymastolLenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
Sziasztok!Tudnatok ajanlani valami jo ar-ertek aranyu 3,5kw-os keszuleket fobb szempontok:ne legyen hangos,jo fogyasztas,atmeneti idoszakokban esetleg futesre is be lehet fogni es ne legyen csunya a belteri egysege.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Canyon Stoic 2 XL
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest