- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
redingitell
senior tag
válasz
Totatti(Hun) #40964 üzenetére
Köszönöm!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Totatti(Hun) #39466 üzenetére
Gree kültérinél kifújt levegője mennyire meleg? 2,5kw teljesítményűt szeretnék és a teraszra tenném. Jól szigetelt a ház tehát szerintem csak átmeneti időszakban fog kelleni kiegészítőnek. Szóval nem fog egész nyáron maxon menni. Csak nem tudom, hogy mennyire zavarná a kin létet.
-
tibibi
őstag
válasz
Totatti(Hun) #36978 üzenetére
Meg van a gree-ről a vélemény
nekem van összehasonlítási alapom Én nem ajánlanám senkinek! Ősszel lesz még egy klíma, fujitsu lmce vagy mitsubishi msz.A Daikin ftxf és daikin kmjv már bizonyított
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest