Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmihaly
tag
válasz moddingR #63833 üzenetére
Szia!
Szervíz leírásában szépen le van írva hogyan vezérli a beltéri ventilátor fokozatokat, auto üzemmódban.
Auto ventilátor fokozatban, fűtés esetén minimum venti fokozat 20%,
DE! Prioritásban van az anti-cold air funkció.
Itt azt látom a diagramból, hogy ha a T1 (helyiség hőmérséklet) és T2 (elpárologtató közepes hőmérséklete) közötti különbséget veszi alapul.A TEH0..5/TEL0..5 értékre nem találtam utalást, így a pontos hozzá tartozó hőmérsékletet nem ismerem (ha valaki tudja, ide beírhatná), de szerintem valami fokozat lehet.
TEH0/TEL0=1% v Off
TEH1/TEL1=20%
TEH2/TEL2=40%
TEH3/TEL3=60%
TEH4/TEL4=80%
TEH5/TEL5=100%Ez volt az anti-cold funkció. Ennek elsőbbsége van.
Ezt követi az auto fan funkció, ami a T1 (helyiség hőmérséklet) es Tsc (beállított célhőmérséklet) viszonya alapján állítja a ventilátor sebességet.
Ez 20%-100% közötti értékre van beállítva (fűtésnél), és 1%-100% (hűtésnél).Előzőek szerint a klíma fűtésben csak akkor fogja leállítani a ventilátort, ha TEH0/TEL0 üzemmódba kerül.
Ez az üzemmód hideg beltéri hőcserélőt feltételez.
Ez akkor lehetséges ha a kompresszor leállt, és a hőcserélő visszahűlt a helyiség hőmérsékletre, és a helyiség hőmérséklet alapján nincs hőigény (azaz a beállított érték felett van a mért hőmérséklet)
Tehát fűtésben szinte soha.Egy másik midea szervíz leírása alapján a távirányítóval lehet állítani, hogy a venti forogjon e tovább vagy kapcsoljon le, nem tudom hogy a te típusoddal jó lehet e. (Ez a leírás RG58D/BGEFU1 típusú távirányítóhoz van).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest