- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
kb. 1 óra ha becsülettel csinálom az alapos mosást. Ez ugye kültéri+beltéri egyben.
Meglepődsz de nem garancia miatt kell mosni 99%-ban hanem a benne lévő kosz miatt a teljesítmény csökken vagy megjelennek ugye a kellemetlen szagok...
Van ügyfelem akinek már évek óta nincs garanciája mégis kihívott tavaly 2x is mert annyit megy neki hogy 3havonta full por a gép és kéri az újbóli mosástAmelyik klímás ügyfelet veszít az vagy nem becsülettel csinálja vagy rablás árat kér. Én hétfőtől vasárnapig nyomtam 8hónapon át megállás nélkül hogy mindenkihez ki érjek és már most van aki előre kéri hogy áprilisban sorra kerüljön mert nem akar júliusig várni
Volt 2-3hetem pihenni, nem is bánom hogy újra indul a pörgés mert nem lesz akkora feltorlódás május-júniusban ami miatt az egész nyaram mókuskerék lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest