- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
JasonD #69660 üzenetére
Szia!
Alba Klímátol kértél ajánlatot?
Tavaly ugyan ez volt velem is. Egyik vasárnap délután elküldtem 7-8 árajánlat kérelmet. Ebből a fent említett cég vezetője 30 percen belül válaszolt. A maradék cégből 2 küldött 1 hónapon belül, a többi válaszra sem méltatott.
Vasárnap írtam augusztus közepén, szerdán nálam volt a klíma. Jeleztem, hogy nekem nem sürgős a felszerelés, mert fűtés lesz a cél. Szeptember közepén jött a vállakozó Érdről és felszerelték. Kicsit vegyesek voltak a szereléssel kapcsolatban az érzelmeim. 100k volt a szerelés 3m csővel, voltak hibák, pl a vágott rés tömítése vagy a kültéren lévő csövek szigetelése, csatorna rögzítése...
Viszont a lényeg jó lett, halk és jól üzemel a klíma!
De a beltéri mehetett volna kicsit lejjebb, meg a kültéri távolabb a faltól, de ha megint kellene megelégednék velük...
All Easy Pro, idén olcsóbb is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest