Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• baloghgabor

aktív tag

válasz Pepe78 #63829 üzenetére

Köszi, lehet nekem is az Optimum jobb lett volna. Vagyis inkább nem Polár, talán, meg semmi kínai. Engem is borzalmasan zavar ez az értelmetlen akrobata mutatvány, aminek semmi haszna sincsen, csak valami kínai bemutató, napi sok alkalommal. Nyilván a Fujitsu lamellának is van valami alapzaja, de ha naponta párszor alkalmazza, amikor már kell, akkor nem zavaró. De mire ez átfordul, feljebb rakja a lamellát, már kezdi is elölről, valami értelmetlen módon. Hasonlóan értelmes, mint az a csicsás ezüst csík az oldalán! (amikor megláttam, majdnem visszatetettem a dobozba, azt hiszem akkor jártam volna legjobban!). No meg tényleg ez a durva, nemszabályozás nagyon idegesítő. Mintha nekem kellene kitalálni, hogy éppen a klíma mire vágyik és én állítgassam az ő kedve szerint. Pedig nem egy bonyolult dolog, ha én 22© szeretnék, akkor augusztus végén beállítom, és ha már hidegebb van nálam, akkor lesz kb. annyi, tavasszal meg kikapcsolom a klímát és ennyi. De hol 20, 21-22, majd 24-26©, mert a klíma ennyit tol, majd lekapcsol és nemsokára vissza?! Ekkor lapát állítás általam, akkor mintha valami változás lenne, akkor észhez térne, és megint valami hasonló, mint elvárható lenne. Majd megint elmegy az esze és ő akarja tudni, mit is kellene és csinálja is, random módon. Pedig azért vettem ebből a legújabb, szinte idei modellt, ami a legdrágább ebből, hogy mégiscsak jó legyen. De úgy látszik a kínai fejlesztők itt sem múlták felül a várakozást, a csicsa és a komolytalan dolgok vannak előtérben, amire ugrik a felhasználó, főként aki klímát még életben nem látott/használt. Nála meg kiválóan működik, mert azt hiszi ez ilyen?! Hiszen a Trabant is elvitt mindenkit annakidején a tengerre, mint másokat egy Mercedes. Csak nagyon kevesen tudtunk különbséget tenni, hiszen nem nagyon volt összehasonlítási alapunk.

bégé

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés