- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- New Game Blitz - 2024
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Fény derült a Loch Ness-i szörny titkára
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz hódmaci #61694 üzenetére
Ez mind szép és jó. De tudod bizonyítani?
2022-ben? Igen, tudom, olyan felvételeket csinálok neked itthon a mini stúdiómmal, hogy ide fognak jönni promó videót forgatni
Én mint gyártó miért higgyem el neked, hogy te értessz hozzá? Azért mert azt mondtad?
Ezért még nem fogok bízni benned.2 opciód van: az úgynevezett mestermunkát megvizsgálva eldöntheted, hogy valóban képes vagyok követni egy utasítássorozatot és használni a finommotoros képességeimet vagy kapsz róla egy gopro felvételt és kockáról kockára kielemezheted, hogy valahol követtem-e el hibát vagy tettem shortcutot az ő előírásaikhoz képest. Ezy as fck.
Nem arról van szó, hogy én nem hiszek neked, sőt én is festek falazok, stb.
A kérdés a hogyan. Mindig a hogyan. Hidd el, én is unom, hogy több milliós nagyságban hevernek a garázsban olyan szerszámok és gépek amik az év 350 napjában csak a port fogják, de kiszámoltam, hogy x meló szarul elvégezve és kifizetve majd általam megcsinálva időt-anyagot-bontást-ideget megszámolva 1-2 háztartást nézve piszkos hamar behozza az árát ha konkrétan felszerszámozok rá és megoldom én valahogy a sima melóm előtt-közben-után.
De ez karcsú így.
Dehogy karcsú, bőven sok is.
Papírral is bizonyítani kell. Annak ellenére, hogy az iskola csak papírt ad.
Na ez a karcsú
A papír az piszkosul karcsú. Kérdezz meg random szakit akinek vállakozása van, hogy mi alapján foglalkoztat valakit és miért. Nem a papír lesz, az úgy 20 éve még talán ért is valamit. Még emlékszem mikor a diplomások közül ment a válogatás az adott egyetem alapján. Ma tudod hogyan vesznek fel valakit 7 számjegyes fizukra IT témakörben? Úgy, hogy meg sem kérdezik mit és hol végeztél[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Hobby elektronika
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Sony Vegas
- Linux haladóknak
- További aktív témák...