- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklósbácsi
tag
válasz
feco70 #60224 üzenetére
Bizony sok, érdemes másokat is felkeresnie.
Kérdésem lenne: másfél éve írtad, hogy egy Silvercrest gőztisztítóval tisztítod a gépet otthon. Milyen tapasztalataid vannak vele azóta ? Nem túl nagy befektetés, érdemes egyet venni ? Eddig a megszokott spriccelős, tisztítószeres megoldást használtam a beltérinél.
Üdv. ! -
sepsi0
őstag
válasz
feco70 #60224 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, én is így gondolom, bár...
Mint írtam a szomszédom rakatott fel egy hónapja a gyerekkori barátjával barátiáron. Ugyan ez a lakás, semmi extra, terasz fölött van 2,5m-en, 5m cső. Xtreme Save Pro 3,5KW. Úgy indúlt 380-390eft,vége 430 lett, nála vette a klímát, elmondása szerint NAGYON korrekt... Megkérdeztem pénteken, hogy mennyi lett, nekem is felszerelné e, mert milyen jó lenne, ha egyszerre karbantartatnánk... Ekkor mondta a 430at,és azt is hozzá tette, hogy már ennyiért nem megy, mert nagyon megdrágultak a klímák azóta... Fejér megye.
Már azon gondolkozom, hogy kibérelem az itt linkelt szerelő készletet és megcsinálom magamnak, letojom a garit. Ezért csinálunk magunknak mindent, kivéve a gáz és autószerelést.
Nagyon csúnya világ lett/lesz...
Most majd 1db ablak csere van tervben, azt sem csináltam soha, de elméletben tudom, majd kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest