- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
waveson #50596 üzenetére
Azt nem írtad, hogy az átlagba nem számolod bele, amikor áll: "700w körül vesz fel max, és átlagba is. Óránként 175Wh-s fogyasztása van".
Nekem Daikin van, az tegnap átlagban 330 wattot evett, maximuma 850, minimuma 182 watt volt, 21 fokra állítva. Két napig előtte 15 fokra volt állítva, úgy átlagban 250 watt volt a fogyasztása, nem ment folyamatosan. 36 nm-es különálló ház, szigetelése hagy maga után némi kívánnivalót, de a szigetelés félmilliós anyagárköltsége sem térülne meg ésszerű időn belül, főleg hogy december-január-februárban nem tartózkodok itt életvitelszerűen. -
rmihaly
tag
válasz
waveson #50596 üzenetére
Szia!
Nekem ugyanígy működött egész addig amig ki nem vezettem a helységhőmérséklet mérőt.
400-500w körül kért, belső hőcserélő kb 50-55C között kicsi ventifokozattal.
Amikor kivezettem - meg előtte néha ifeel-módban is - simán megy órákon keresztül a megadott minimum közeli teljesítmény felvétellel (220-300W között).
Volt itt korábban szó arról hogy mi befolyásolja a COP-t.
Ha kis teljesítményen üzemel a klíma, akkor fajlagosan nagyobb a hőleadó és hőfelvevő felület, hatékonyabban kinyerhető a szükséges hőmennyiség, jobb a pillanatnyi COP (egy ugyanilyen körülmények között üzemelő, de nagyobb teljesítményen járó gépnél - feltéve hogy azonos modelről van szó).
Az inverteres klímák ezért tudnak jóval hatékonyabban üzemelni, mint egy on/off klíma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest