- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
válasz
falabu88 #49919 üzenetére
Szia! Én a Cooper&Hunter Arcticját fogom "kipróbálni"!
(C&H CH-S12FTXLA-NG Arctic NG)
Elég jókat találtam róla az az igazság. Gree kompresszora van, a kompresszorral nem is szokott hiba lenni, viszont c&h-nél panelhibára sem találtam panaszokat arcticnál. Érdemes esetleg megnézni, akinek van, általában dícséri. Gondolom hangban nem szabad sokat elvárni tőle, mivel úgy oldja meg az elfogadható COP értékeket, hogy tekeri a kültérit és a beltérit elég szépen. Előnyei: olcsó, van csepptálcafűtése így nem kell attól félni hogy szétfagy (igaz trágya, gagyi vezérlése van a csepptálca fűtésének mint az összes kínainak, bekapcsol 0-5 fok alatt már valahol, és zabálja az áramot, ha kell, ha nem!), elfogadható COP értékek magasabb ventifokozatoknál, tud halk is lenni ekkor viszont már nem jó a COP, meghibásodási rátája nagyon alacsony. Pár hét múlva remélhetőleg tudok nyilatkozni róla saját tapasztalattal, 2 daikin után ő lesz a harmadik klímánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest