- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
válasz
falabu88 #49919 üzenetére
Szia! Én a Cooper&Hunter Arcticját fogom "kipróbálni"!
(C&H CH-S12FTXLA-NG Arctic NG)
Elég jókat találtam róla az az igazság. Gree kompresszora van, a kompresszorral nem is szokott hiba lenni, viszont c&h-nél panelhibára sem találtam panaszokat arcticnál. Érdemes esetleg megnézni, akinek van, általában dícséri. Gondolom hangban nem szabad sokat elvárni tőle, mivel úgy oldja meg az elfogadható COP értékeket, hogy tekeri a kültérit és a beltérit elég szépen. Előnyei: olcsó, van csepptálcafűtése így nem kell attól félni hogy szétfagy (igaz trágya, gagyi vezérlése van a csepptálca fűtésének mint az összes kínainak, bekapcsol 0-5 fok alatt már valahol, és zabálja az áramot, ha kell, ha nem!), elfogadható COP értékek magasabb ventifokozatoknál, tud halk is lenni ekkor viszont már nem jó a COP, meghibásodási rátája nagyon alacsony. Pár hét múlva remélhetőleg tudok nyilatkozni róla saját tapasztalattal, 2 daikin után ő lesz a harmadik klímánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest