- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Amiga A500 - A régi barátnő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Akivel én csináltattam a két klímánk szerelését, mindkét esetben hiánytalanul hozták amit kértem. Az egyiket előre kifizettem, majd náluk volt tárolva hónapokig, amíg be nem tudtunk költözni a lakásba. A munkadíjat utólag rendeztem, átutalással. A második klímánkat felszerelték, kb. két hét múlva küldték ki a számlát postán, hogy majd utaljam, 30 napos fizetési határidővel. De nem egy ilyen céggel csináltattam, akinek van egy mobilszámos elérhetősége. Van bemutatótermük, rendes elérhetőségük. A van egy email-em (még ha saját domainen is), de se adószám, se telephely nincs megadva "cégektől" egy biztosítótűt sem vennék.
-
arcitec
addikt
Ha létezik a terméknek fő forgalmazója - úgymond képviselete - (jó pár klíma márkának van, de lehet mindnek) akkor bizonyos esetekben - lehet egy ilyen is az - a képviselettel egyetértésben,annak segítségével, lehet másik garanciális tevékenységet végző céget választani. A karbantartáshoz(garancia feltétele), meg tudjuk "elég" az arra jogosult szerelő általi számla,vagy pöcsét.
Az meg hogy így járt az pech semmi több, igen úgy jó,ha minden passzol, de némi bizalom kezdésnek mindenképp kell..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Canon MILC: EOS R és M topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged