- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Akivel én csináltattam a két klímánk szerelését, mindkét esetben hiánytalanul hozták amit kértem. Az egyiket előre kifizettem, majd náluk volt tárolva hónapokig, amíg be nem tudtunk költözni a lakásba. A munkadíjat utólag rendeztem, átutalással. A második klímánkat felszerelték, kb. két hét múlva küldték ki a számlát postán, hogy majd utaljam, 30 napos fizetési határidővel. De nem egy ilyen céggel csináltattam, akinek van egy mobilszámos elérhetősége. Van bemutatótermük, rendes elérhetőségük. A van egy email-em (még ha saját domainen is), de se adószám, se telephely nincs megadva "cégektől" egy biztosítótűt sem vennék.
-
arcitec
addikt
Ha létezik a terméknek fő forgalmazója - úgymond képviselete - (jó pár klíma márkának van, de lehet mindnek) akkor bizonyos esetekben - lehet egy ilyen is az - a képviselettel egyetértésben,annak segítségével, lehet másik garanciális tevékenységet végző céget választani. A karbantartáshoz(garancia feltétele), meg tudjuk "elég" az arra jogosult szerelő általi számla,vagy pöcsét.
Az meg hogy így járt az pech semmi több, igen úgy jó,ha minden passzol, de némi bizalom kezdésnek mindenképp kell..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- OLED TV topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Politika
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest