- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
golfvariant #31931 üzenetére
Az első adandó alkalommal, amint a csikket hozzám vágja jelzem neki udvariasan, de határozottan, hogy nem kellene... és én kérek elnézést, a második csikknél, amit nekem vág, már elég morcos vagyok és hangot adok neki. 3 csikk esetén ütök.
Fenti analógiára. Először nem történt semmi. Rendszeresen járok munkába arra, ahol ez történik, figyelem is, hogy elkerüljem, nem halok bele. Sajnos nem mindig sikerül. Ha a csövet 50 centiméterrel meghosszabítanák senkinek nem lenne problémája, mert a fára hullana a víz.
Mai napon csengettem is, hogy jelzem az illetékesnek, házmesternek, hogy legyen ez normálisan megoldva. Kb anyámba küldtek, hogy mit akarok én itt. Ekkor jött a "3. csikk" kezdjünk utána járni, hogy mit is lehet tenni...
-
Daffni2
addikt
válasz
ha valakinek az aránylag tiszta kondenzvízzel
A kondenzvíz nem aránylag tiszta,hanem gyakorlatilag desztillált víz tisztaságú.
-
Danex
addikt
válasz
Szerintem amint logikát keresünk a szabályokba, törvényekben, tettekben, emberekben akkor szomorúbb életünk lesz mint aki ezeket kihasználva beleköt mindenkibe.
Városi csoportban valaki azért panaszkodott mert belógott egy pici ágacska a lépcsőház elé és hogy milyen veszélyes és kinek kell jelenteni, mert balesetveszélyes (friss hajtása egy bokornak). Meg, hogy galambszaros a játszótéren néha a hinta és ,hogy milyen egészségügyi kockázat melyik szervnél kell jelenteni ezt.
Jobb megpróbálni nem beleállni az ilyen b*rmokba mert általában nekik van több idejük ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- OLED TV topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest