Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabenn4241
tag
válasz polman #27278 üzenetére
Melyik firmware van fent? Én miután felkapcsoltam a netre a gree ambereket, frissítettem. 3.42es van rajta és ügyesen fűtenek kettő is van és egyikre sincs panasz, bár a mókus kerék csapágyak az egyikben nekem is ciceregnek, de még nem zavaró, telepítő mondta hogy használjam minél többet aztán majd cseréli mikor már zavaró lesz. A két hálóba egy-egy Panasonic nordic van hasonlóan működnek, kivéve hogy a panák szinte sose kapcsolnak ki, így azok se fújnak mindig forró levegőt, de hűvöset se. Kellemesen működnek szerencsére, nyilván a greek kissé nagyobb hanggal, de ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
BigBear
senior tag
-
Old FatBoy
aktív tag
Szia!
A ventilátor milyen sebességre van állítva?
Nekem pont az a problémán, hogy az elért hőmérséklet után leáll a beltéri ventilátor.
Normálisan úgy kellene müködnie, hogy a lapátokat vízszintesen állítva a ventilátor sebességet minimálisra állítva tovább keringető a pontosabb mérés miatt.
Ekkor nem is érzékelhető a huzat hatás.Audiophile Troll
-
törölt tag
Szia!
Nálam is ugyanez a helyzet. (Panasonic Compact KIT-TZ35-TKE-1) klímával. Hiába állítom bármilyen fokozatra nem lesz meleg és egy idő után hideget fúj. És van , hogy leáll 10-15 percre. Értem én hogy "leolvaszt" de ez nagyon durva, mert addig kihűl a lakás. Új műanyag ablakok vannak. Igaz szigetelve nincsen a ház. Klímás végig mondta, hogy nagyot választottunk bőven kifűti a lakást így meg úgy. De volt egy Daylux klímám az 24 fokra volt állítva és 2-3 fokban is tartotta a hőfokot és bent kellemes meleg volt 23 fok és az előző ház sem volt szigetelve és ott még műanyag ablakok sem voltak. És a fogyasztása is jobb volt a Dayluxnak pedig tudom "semmit nem érő" klíma ( "CSAK" 9.000Ft ot fogyasztott ). Ha a mostani klímával fűtenék 24-25 fokon még meleg sem lenne és 40.000 ft volt így a fogyasztása a klímának. 1 es és 2 -es ventilátor fokozaton nincs semmilyen hangja a beltérinek ez fölött mintha tornádó lenne. De 1 és 2 -es fokozaton meg alig jön ki belőle a meleg Szóval vicces ez a klíma fűtés dolog. Inkább akkor marad a gáz, de akkor mindenhol meleg van 23-24 fok igaz a gáz is 45.000-50.000 Ft, de akkor inkább azt fizetem ki. Meg vettem drágán a klímát, hogy majd de jó lesz átállok mindenről elektromosra eléggé csalódás lett. Nem éri meg klímával fűteni. Kijöttek EON osok ők is ezt mondták végig, mert kértem pontossági vizsgálatot is, mert másik házba költöztem és nem használták az órát hátha hibás. Semmi baja nincsen az órának...
Talán hűtésre jó lesz!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest