Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Nálam is a nagyszobában 09LTCA Fujitsu van. Most is volt -20°C alatt (külső hőmérő fal mellett -19°C, kocsi szerint -22°C). De tavaly a nagy hidegekben biztosan. A klíma ha nem is vígan, de rendben dolgozott. A kisszobában a Fujitsu Leca is mintha, de Ő már nem annyira meleget, csak langyosat lehellt (gyárilag -15°C amit tud). A fogyasztásuk a tavalyi leghidegebb hónapban volt kb. 14ezer Ft normál tarifával. (Nyáron van kb. 5ezer Ft villanyszámla, akkor volt 19ezer, így csak sacc. az érték). Mellette néha volt kandalló és sparhelt, amikor épp itthon voltam és kedvem is volt tüzeskedni éppen.
bégé
-
titán
A lenyomja a meleget dologgal kapcsolatban megint eszembe jutott a kérdés, hogy hova érdemes tenni a beltérit? Szerintem ez egy örök kérdés. Tehát ha bárhova tehetem, hova lenne a legjobb? 1 méterre a padlótól? Ugye a meleg amúgy is felszáll, viszont nyáron meg jobb lenne feljebb, hiszen a hideg meg lefelé törekszik. Vagy fejmagasságban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest