- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissb0913
csendes tag
válasz
TeeJay #15619 üzenetére
Köszönet a két előttem szólónak.
Kérdésedre válaszolva: nyilván használni veszem a klímát, de igen nekem sokat számít hogyan néz ki a beltérije. Ha már ennyi pénzt adok érte, akkor meg főként. Nem egy tollról beszélünk, amit szinte nem is lát az ember, hanem egy olyan dologról ami rögtön szemet szúr egy szobában és igen is valószínű zavarna, ha csúnya. Álláspontom szerint egy Daikin kategóriától nem lenne nagy elvárás hogy ne csak a 600 ezres kategóriához adjon egy szebb, modernebb kinézetű beltérit.
A kültéris dolog az pedig nagyon kisarkított.Igen, én általában úgy veszek bármilyen dolgot meg, hogy ár-érték arányban jó legyen, technikailag a lehető legjobb és nem utolsó sorban az ízlésemnek megfelelő kinézetű.
-
Zeki
nagyúr
válasz
TeeJay #15619 üzenetére
El kell fogadni, hogy valakinek fontos hogy néz ki a lakásában lévő berendezés.
Én pl egy LG Art Cool Gallery klímát a mai modern belsővel bármikor eltudnék képzelni a falamon. Akkor is, ha nem a leghiperszuperebb belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Honda topik
- Íme, a Pixel Watch 4
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest