Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csemberlen
őstag
válasz Jeffjn #14327 üzenetére
Az egy plusz villanyóra, és 99%, hogy új mérőhelyet kell kiépiteni
( hacsak nincs egy éjszakai mérőd, és azt át lehetne nevezni)
a mostani szabványoknak megfelelően. Az nem kevés pénz, új becsatlakozás, műanyag szekrények.Ja, és EON-nál nincs ilyen tarifa.
[ Szerkesztve ]
Hja kérem az élet nem egy habostorta
-
rattan
tag
Én pont most tartok az egész folyamat közepén.
Szóval keresel egy regisztrált, és mérőhely létesítésére jogosult szerelőt.
A többit ő intézi meghatalmazással, de alapvetően kiépít egy új mérőhelyet (Új mérőszekrény, és elmenő kábeldoboz), ezen felül külön, bonthatatlan, külön kábelezés kell a klímáig.
Ezen felül kell a H-tarifás betétlap, amit a klímát kivitelezőnek is alá kell írni + a klíma gépkönyvéről egy másolat (ami igazolja a COP > 3-at)
Az egyszerűbb eset, ha van vezérelt mérőd, és az nem kell, mert akkor csak órát fognak cserélni.Nekem plusz mérőhely lesz, így mindennel együtt, kb 50-60e Ft lesz a vége ha jól számolom...
-
Male
nagyúr
Egy kupac papír (iszonyat keverés megy vele általában, az EON-nál minden ember mást mond) + regisztrált villanyszerelővel villanyórának hely előkészítése, kábel behúzása a klímához. Nagyjából ennyi, persze iszonyat időhúzás és kavarás megy általában, mert a villanyszerelő és az EON mást mond, az EON-nál meg ahány emberrel beszélsz, annyi verzió van... bár talán már javult a helyzet.
A klímáról pedig kell igazolás, hogy teljesíti a követelményeket ( forgalmazótól beszerezhető, amikor veszed, érdemes kérni )... bár van akinek ezt nem is kérték, de inkább legyen, és ez igaz az összes papírra, ami gyanús hogy kellhet, de azt mondják, hogy nem... ( én is kitöltöttem egy olyat, amire mondták, hogyn em kell... aztán mégiscsak kellett utána )csemberlen: EON-nál van H tarifa, nekem is ott van.
[ Szerkesztve ]
-
feco19
csendes tag
H..Tarifát én is igényeltem, meg kaptam az EON- tol, ez 2010-es kormány rendelet ha meg felel a klíma értéke autó matikusan jár. kell a forgalmazottól igazolás, hogy megfelel az érték, a szerelést regisztrált villany szerelő végezheti, én társasházban lakom, szekrényben elfért az óra így nem kellet dobozt vennem.
okt. 15 és ápr. 15 ig van a H tarifa mely 23.50 fillér, ma is elment 24 kw mely 564-ft 3 klíma 68 m2.
meleg van milyet én akarok akár 23 c.. 24 órában van biztositva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest