Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
freeknight #70935 üzenetére
@mindenki, akit érint: igen, valóban lassan jött meg az alkatrész, de pont olyan időszak volt, amikor ez nem osztott, nem szorzott (meg a hiba sem olyan volt, hogy egyáltalán nem mentek a klímák). Én azon kívül, hogy lassan jött meg a cucc, más problémát nem tapasztaltam. Nem kötözködtek, nem hárítottak, megrendelték a cuccot. Igaz, lassan ért ide. Pont nem érdekelt, mert a klíma nálunk nem létfontosságú, hanem kényelmi cucc, amit télen amúgy sem használunk. Lehet, más brand gyorsabban küldte volna. De klíma nélkül (mi) télen sem fagyunk meg és nyáron sem sülünk szénné. Akinél prioritás, hogy egy héten belül legyen alkatrész, az ne vegyen Panasonicot ezek alapján. A lényeg annyi lett volna az eredeti posztomban, hogy nem szarakodtak a hiba felhasználóra hárításával. Se több, se kevesebb. Ehhez képest eléggé túlragoztuk ezt itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest