Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
Lehet hogy van valami gond, a mértékét még nem tudom.
Ma reggel 6kor amikor elmentem a Comfora előtt, 2 méterről hallottam valami pulzáló hangot a beltéritől. Nem múlt el, egy másodperc alatt 2x változik a hangja, fél másodpercig normális, fél másodpercig meg mintha más hangot adna ki. Eléggé furcsa. Nem mondanám hogy olyan nagyon zavaró, de egyértelműen megváltozott valami.
Megnéztem a Sensira hangját, semmit nem hallok, a Comforánál meg van egy ilyen pulzálás a beltéri motorja vagy csapágya vagy nem is tudom mi adhatja ki.
Ismerős ez a dolog valakinek? Ha megy a TV nem igazán lehet ezt hallani, de teljes csendben megjelent ez a hang.
Update: 3 méterről is simán hallom, ha épp csend van a tv-ben. Nem ilyen egyenletes suhogó hang van ahogy jön a levegő, hanem egy kis ingadozás van a hangban. Nem is tudom hogy lehetne jobban ezt leírni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest