- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGa
csendes tag
válasz
tibibi #19359 üzenetére
Sajnos nem tudom most használni a klímát.... Így nekem nem is jegesedett szerintem.
17 nap alatt pontosan 9kw/nap amire kijött a fogyasztás kb 23 fokon tartva a házat (dec 1. - dec 17.)
Ez baromi jó!Bevásároltunk még a klíma vásártás előtt tűzifát, és kb 3-5 évre elegendő fánk van (2 évnél soha ne legyen fiatalabb a tűzifa)
Most úgy vagyunk vele, hogy baromira nem akaródzik kimenni a fáért, főleg, hogy 10-15e forint közötti díjból kijönne a jelenlegi teszt alapján a fűtés, de közben ott fog elporladni/ megbogarasodni a fa és ha már egyszer kifizettük akkor ugye olcsóbb azt használni, mint fizetni a villanyt.Mi van ha hetekig nem használom a klímát fűtésre?
Érdemes áramtalanítani, vagy pl a tálcafűtést lejjebb csavarni, hogy ne menjen 0-10 között, hiszen nem megy a klíma sem. Egyáltalán megy a tálcafűtés, ha nem megy a klíma?(utólagos beszerelés)
Most azt mérem, hogy mennyit fogyaszt, ha nincs bekapcsolva csak üzemkészen pihen...Nem gondoltam, hogy annak fogok örülni, ha végre kevesebb lesz a tűzifám
Innéttől csak max 1 évre való vésztartalék fát fogok tárolni, és azt szinten tartani ami elfogy minden évben.
Egy csomó hely felszabadul, és még nem is jön ki drágábbra!Nálunk a bojler a legnagyobb fogyasztó. Szerintem vetekszik a fűtésre költött áram árával. Ha évre osztom akkor biztosan drágább mint a fűtés.Ahogyan olvastam a hőszivattyús bojler nagyon hangos.Ráadásul több helyet foglal mint a régi, és nem feltétlen jó a régi rögzítés helyére stb
Ettől még köszi a tippet. Mindenképp utána járok, de valami nagyon halk modell kellene.Most néztem meg és elvileg 3kw áram ment el tegnapról mára.... nem tudom, hogy elmértem-e de megismétlem a mérést.(külön órán van)Ha ez igaz, akkor majdnem fele áram ment el sutyiban, ahhoz képes mintha csak a klímával fűtöttem volna.... valamit biztos elnéztem!
Bár nem értem... fényképen van a mérés. Nem nézhettem el!
Magyarul jobban megéri vele fűteni, mintha ott áll ??? Hogy lett ekkora rendelkezési állás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest