Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Új házat szeretnék venni, a fő célpont a minnél halkabb gép lenne tehát egy hangszigetelt ház az elgondolásom.
További célok: kábelrendezés, processzorhűttűm és vgam elférjen benne, alsótápos legyen, lehető legjobb hűtéssel.
Konfigom amit bele kéne zsúfolni a profilomban található.
Árat nem írnák, mert Szlovákiából vagyok, de olyan 100€-ba (25-30eFt) beleférhetne.Ti mit ajánlanátok?
Válaszokat előre is köszönöm. -
vtomi2
őstag
válasz Steelmanus #25863 üzenetére
En a zalmant ajánlom, ennyi pénzárt kapsz hozzá 3x120-as kék ledes ventit, és 1 sima 120-ast(molex-es), hőmérőt, és 2 ventihez fordulatszámszabályzót. Ilyen árért ennél jobbat nem kapsz, de még drágábban sem.
-
vtomi2
őstag
válasz Steelmanus #25873 üzenetére
ja, a plusban vannak ezek, a simában nincs hőmérő, meg fordulatszámszabályzó, a ventik azthiszem, hogy ugyanúgy benne vannak.
El is feletkeztem, hogy 2 verzió van belle -
vtomi2
őstag
válasz stormy8906 #26652 üzenetére
Igen mind a kettőbe feleférnek a legnagyobbak is. A különbség, hogy a Bitfenix nagyobb, sokkal.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
A haverom kinéézte magának ezt a házat, mi róla a véleményetek, valaki már találkozott vele?
-
vtomi2
őstag
válasz #98593280 #27904 üzenetére
Szeretem olvasni a cikkeidet, itt fórumon is szoktam, csak nincsenek a képek, pedig azzal az igazi. Gondoltam, hogy nem főmunkaidőben űzöd, mert akkor nagyon nagy mázlista lennél.
A hőfokos tesztedet meg szerintem nem csak én váromEgyébként mit csinálsz azokkal a házakkal amiket már leteszteltél?
-
vtomi2
őstag
Nem nekem lesz, amúgy meg tudom, hogy mennyit dolgozik vele, és tisztelem a munkáját, csak kíváncsi vagyok, hogy lesz-e arról is vmi cikke.
(#27962) fezlergabor szerintem is túlárazott, annyival nem tud többet, amennyivel drágább, és a megmaradt pénzem meg vehetne passzív hűtőt.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Olyan házat keresnék, amiben elfér egy 165mm-es cpu hűtő, a lehető legolcsóbban minden extra nélkül. Anyagminőség sem számít, mert modding célokra szeretném felhasználni.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Még mindíg keresek egy házat, ami felső tápos, és alaplaptálcától van benne 19cm hely, nem kell kábel support, meg extra hűtés, csak egyszerű és olcsó legyen, mert moddingalap lesz.
Válaszokat előre is köszönöm! -
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Havernak kellene egy olyan ház, amiből az alaplap kimenetei felfelé állnak, azaz 90 fokkal el van forgatva az alaplap. Max 30~40k-t szánna rá, szerintetek melyik a legalkalmasabb ilyen ház?
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Minél kisebb ATX házat keresek, Lian-li-nél találtam egyet(PC-A51), ami megfogott, még az ára is elfogadható lett volna, csak sehol nem találok belőle raktáron.
A többi hasonló házuk nem tetszik annyira, amennyibe kerülnek. Esetleg tudtok hasonló kialakítású mini házat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest