Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz vtomi2 #25831 üzenetére
Mondom, meg akarok várni legalább 4-5 db ház eredményt. Most egyelőre kettő van. Lesz még a Silverstone RL01B meg egy Merc Alpha. Esetleg benevezek (egyesek könyörgésére egy használt, egy ventis Asus fapad házat is A Merc Alpha-s cikkben nagy eséllyel benne lesz, ami kb. 2-3 hét.
-
Steelmanus
addikt
válasz vtomi2 #25864 üzenetére
Megerositettel abban hogy nekem Zalman Z9 kell ShellKretor is jokat irt rola, raadasul ahol nezem a procihutoket, megneztem az uj hazak kinalatat es 13 200 Ft amiben mar benne van a 27 % afa. Szuper! Talan azert ennyi mert kifuto(?) tipus lehet, a kuglin keresgetve a legtobb helyen a Zalman Z9 Plus-t talalni.
Meg van a hazam tipusa, tovabb nem is keresgelek. Koszonom Mindenkinek a segitseget. -
törölt tag
válasz vtomi2 #27572 üzenetére
Logisztika kérdése az egész
A NOX Xtreme Zero, az hajaz a CM 692-re, de ez teljesen más. Ez merc alpha kategória.
Egyébként ha vkinek van kedve, besegíthetne a cikkírásba Adok hozzá anyagot. Csak olyanok jelentkezzenek, akik azért már csináltak pár címlapos írást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vtomi2 #27901 üzenetére
Elnézést, nem a nyáron, hanem tavasz óta A cikkek számát illetően valóban több készülhetett volna, de egyrészt voltak bizonyos hátráltató tényezők, ezenkívül nem is főmunkaidőben végzem ezt a tevékenységet... A jegyzeteim és a fotók megvannak, szóval előbb utóbb a JOBB házakról napvilágot lát cikk is. Terveim szerint párban fogom őket venni, így fel tudom majd gyorsítani a megjelenést. Addig is szerintem ha láttátok, igyekeztem itt a topikban is egy-egy rövid ismertetőt írni a házikókról. Ezenkívül kérdésekre is válaszolok.
Jó hír viszont, hogy a nagyon érdekes 15 háztesztes hőfok összehasonlítást szerintem ma befejezem. Már csak egy fejezet van hátra és a zárszó. Talán a héten megjelenhet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vtomi2 #32732 üzenetére
A Raven-ek asszem olyanok, a 3-as biztos:
Silverstone SST-RV03B-WA Raven 3 Big-Tower - black/grey, 38k -
veterán
válasz vtomi2 #58684 üzenetére
Ezek fogadnak full ATX lapot , es eleg kicsi hazak :
- Bitfenix Shinobi 17k
-Haf XB apron szokott lenni 20korul (ujonnan 30)
-FD Define R4 hasznaltan talalni 20 ert (ujonnan 30) ,vagy Arc Midi R2 ami par centivel kissebb, de dragabb is egy 5ossel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest