Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krampy
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #668 üzenetére
És mennyire igazad van
Köszönöm! -
krampy
csendes tag
Sziasztok,
egy újabb kérdés, amiben szeretném a segítségeteket kérni. (komlyan, minél többet olvasgat az ember, annál tanácstalanabb lesz)
Elág nehezen lehet hozzájutni pár nap alatt ilyen csilivilli audigykhez ezért egy olyat szeretnék kérdezni, hogy nekem a hangkártya, egyedül filmnézésre kellene egy z-5500assal összekötve.
Gondolom egy olyan kellene aminek van SPDIF -je mert gondolom (ahogy olvasgattam) így lehet előcsalni a DTS-t.
Szval milyen olyan kártyát tudtok nekem mondani, ami erre a célra megfelelne (tudja a dts-t)? Most már lemondok lassan az audigyről, de azt hiszem erre jó nekem más is.Köszi
-
krampy
csendes tag
Sziasztok,
gondoltam bekukkantok ebbe a topicba is, ugyanis másik topicban egy nagyon rendes tag (szia Kis zöld izé
) rámutatott, hogy egy audigy2 kártya egy nagyszerű választás lenne nekem, de ahogy látom másnak is
Kérésem és kérdésem az lenne, ha valaki tudja, hogy hol lehet ilyen csodát kapni, akkor legyetek olyan kedvesek és osszátok meg ezt az infót velem is.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Politika
- További aktív témák...
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- Fractal Meshify 2 kisker garanciával
- Mac Mini M2 8GB/256GB
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest