- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalcika
tag
Szia,
Jó sok kérdést vetettél fel egyszerre, egy részére reagálnék csak.
Ha jól értettem, akkor "ráhackelni" akarjátok az illegális iGo-t, ebben a topicban ne remélj segítséget ehhez.
A Google az Android 2.0 eszközökhöz kínál ingyenes GPS navigációs rendszert: Google Maps Navigation.
A "Google Maps for Mobile" pedig szinte bármilyen mobil eszközre letölthető, de online navigál. A Google térképeit a Navteq és a TeleAtlas segítenek fejleszteni (a mi régiónkban csak a TeleAtlas) és tudtommal inkább csak amerikában használható normálisan egyelőre.Hogy a használttal mi lehet a gond? Most nagy újdonságokat fogok mondani: csökkent akkuüzemidő, repedt kijelző, karc, hibás működés, elavult műszaki paraméterek.
(Bocs, csak arra akartam rávilágítani, hogy elég felesleges volt a kérdés.Természetesen használtan olcsóbban juthatsz hozzá adott termékhez. Remélem, segítettem.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest