- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
kalcika #2727 üzenetére
Kösz a tapasztalatokat
.
Érdekes ez az egész TeleAtlas-hoz viszonyulás: van, akinek ilyeneket csinál a navija, amiket te is leírtál, van akinek meg nincsen különösebb gondja vele - igaz, TomTom navija van.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy veled van a gond, hanem azt, hogy furcsállom, hogy ekkora különbségek is lehetnek a navik között.Én is gondolkodtam egy ilyen párosításon, de a Sygic-et korábban sem láttam ajánlottnak, a tapasztalataid után meg egyelőre kerülendő.
Felmerült még két esélyes navi is:
- az egyik a Navigon - ez is TeleAtlas alapú térképekkel dolgozik, viszont szolgáltatásokban eléggé gazdag (viszonylag, mert itthon nem sok mindent lehet igénybe venni), és nincsen TMC és csak a legdrágább típusban van bluetooth kihangosítás
- a másik meg az Ndrive - ezt árulják TopMap magyarországi térképpel, viszont ebben TMC és bluetooth sincsen; ugyanakkor ez eléggé olcsóA bluetooth-os kihangosításon gondolkozok még, hogy kell-e ez nekem, de egyelőre még mellette vagyok
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest