Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A típusú egerem van, melyet valami gagyi egérpadon használok.
Single player FPS játékokat szoktam tólni, tehát nem kompetitív módon játtszom.Következő problémáim vannak:
1, Játék közben néha (1-2 percenként) ugrik az egér, ami annyit tesz, hogy pl FPS játékban a karakteren valamelyik véletlenszerű irányba elfordul én meg teljessen elvesztem az orientációmat. Rohadt idegesítő.
Egyelőre az egérpad számlájára írom a dolgot.Tud valaki valami jobb, de nem túl drága egérpadot ajánlani?
2,
Az egér túlságosan tapad az egérpadhoz, illetve az egér talpa folyamatosan szedi fel a koszt.
Lehet ez ellen tenni valamit, vagy ez az összes egér sajátossága?3,
Windows 7 indulásakor néha (kb 5-ből egyszer) nem indul el az egér, ilyenkor billentyűzetről jraindítom a gépet és utánna megy. (nem matatok a gép hátánál a kábelekkel, tehát szvsz nem érintkezési hiba)
Mi okozhatja ezt?4, Az első hozzászólás még aktuális az egérműködés windowsos finomhangolásáról?
Érdemes megcsinálni? (egérgyorsítás kikapcsolása stb)üdv
J. -
joysefke
veterán
Sziasztok!
Tegnap vettem egy SS QcK+ 4mm padot, és mivel rájöttem, hogy a MS Basic Optical Mouse 1.0A-m ezen sem működik jól, valószínűleg rossz (húzom az egeret és random ugrál a kurzor föl le).
Tehát kéne egy gamer egér:
-Leginkább single player játékokkal játszom, de néha szeretnék BF3-al is játszani.
-Működésben passzoljon az egérpadhoz, nem akarom az új egérpadot lecserélni
-Legyen tartós, lehessen a talpát cserélni (Hyperglide)
-Legyen rajta programozható gomb, itt a gyors pontlövés ismétlésre gondolok
-Tök jó lenne, ha nem világítana, vagy legyen kikapcsolható a világítás-Fingetrip/Claw grippem van, (de nagy a mancsom, egy nagy egeret is meg tudok fogni úgy ahogy szeretném)
-Alapvetően közepes érzékenységen szeretnék játszani. /ca 12-13-14cm per 360/
-Élkerekítés nem kell, vagy legyen kikapcsolhatAjánlatokat kérnék!
Előre is köszönöm!
J. -
joysefke
veterán
válasz Synthwave #28684 üzenetére
Trollkodás helyett esetleg megpróbálasz segíteni is?
1, Lehessen a fényét lekapcsolni, esetleg ne legyen fénye
2, Menjen a SS QcK+ padon
3, Az hogy precíz legyen, meg bírja a sebességet, gyorsulást etc. az nyilván alap, ha már "gaming egeret" keresek
4, Legyen rajta pár programozható gomb.
Egyébként nem értem, hogy mi vicces van abban a kérésben, ha azt szeretném, hogy egy hüvelykujj lenyomásra két bal klikket lehessen tenni állítható késéssel. Gondolom lesz egy csomó shooter ami meghálálja..5, Legyen strapabíró etc.
-Ezt a listát mennyire kell komolyan venni?
Logitec G400s megfelelő lehet? Gombjai elég furán vannak elhelyezve. Kényelmes lehet?J.
-
joysefke
veterán
válasz Locutus #28709 üzenetére
OMG. Most látom az árát!
15E fölött csak akkor adnék az egérért, ha nagyon indokolt
Akkor hogy nagyon konkrét legyek:
Razer Deathadder 2013. Magyar boltban 20E a legolcsóbb helyen. Érdemes külföldről berendelni? Hogy néz ki a garis ügyintézése? Amazonon 50-55dollár környékén látom...
J.
-
joysefke
veterán
válasz gyuszaa #28727 üzenetére
Köszi a választ!
Tudva hogy ennyire trükköznek ebben a szegmensben, nem fogom megkockáztatni, hogy első kifejezetten drága egerem ne tökéletes állapotban levő gyári eredeti legyen.
Ráadásul az is simán benne van a pakliban, hogy kapsz egy eredeti, de a minőségellenőrzésen át nem ment példányt, amit egyébként a Razer el sem adna, de a kínai gyár a selejtből is pénzt akar csinálni.
Ismerve a magyar mentalitást, én ezután attól is félnék, hogy bolti újként mit kapok. Remélem az egér dobozát nem ugyanabban a kínai gyárban készül, mint maga az egér, mert ha igen, akkor baj van
Az Amazon.com 52 dollárért árulja saját készletéből. Tőlük gondolom eredetit kapsz.
Van esetleg tapasztalat, hogy mennyi lehet a posta ide meg az esetleges adók?J.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
tudna valaki külcsönadni (némi kevéske ellentételezés fejében, mint pl sör illetve valami gagyi játék) 1-2 napra
-Razer Deathadder
-Illetve Logitech G400segeret?
Leírások alapján ezekkel szimpatizálok, de minimális kipróbálás nélkül nem szívesen veszem meg egyiket sem. Deathadder hibákkal tele a fórum illetve a G400 USB leválása is rémiszt, no meg félek, hogy élőben a G400s gagyi "Logitech" hatást kelt. (a Logitech aontrollerek kidolgozásától sem estem hasra)
J.
-
joysefke
veterán
Jókor kérdezem meg, de vettem egy ilyen QcK+ (szövet) egérpadot:
Ugye ha veszek valami rendes _optikai_ egeret, akkor az jól fog érzékelni rajta és nem lesz probléma
hogy kontrasztos írás van rajta?Jelenleg mindkét optikai egerem sokkal jobban érzékel (értsd a kurzor jobbra balra mozgatásánál nem szál el fölfelé) a munkahelyi matt fehér e enyhén rücskös felületű irodabútoromon, mint az otthoni egérpadon.
J.
-
joysefke
veterán
Tudja valaki, hogy a Logitech G400s
-infrás-e?
-ha vannak, akkor kikapcsolhatóak-e a fényei? (képen nem látom, hogy bárhol világítani akarna)
-zavarja-e a szines szövet egérpad?-Meg lehet-e tapogatni valahol?
üdv
J -
joysefke
veterán
válasz jaffa 2843 #28849 üzenetére
A 28827-es hsz-ben levő egérpadot vajon bírja? Gondolom egy infrás egeret kevésbé zavarnak a rikitó minták
-
joysefke
veterán
Logitech G400s jól bírja a szines egérpadot??
J.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
hosszas tépelődés után vettem egy Logitech G400s egeret /iPon-ban újra 15300Ft/. Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
-(1)hogyan tudom megnézni, hogy az enyémben milyen szenzor van? (azt hiszem kétféle szenzorral is gyártották ezeket)
-(2)felinstalláltam a "Logitech Gaming Szoftver"-t, a kérdés az lenne, hogy az 500Hz beállításhoz illetve ahhoz, hogy az egyéb egérbeállítások működjenek, kell-e futnia ennek a szoftvernek?
(3)-A Windows desktopot 125%-on használom, az egérgyorsítás ennek megfelelően kikapcsoltam, a 125%-os skálázáshoz tartozó .reg fájlt lefuttattam, a gyorsítás kikapcsoltságát a MouseMoveRecorderrel ellenőriztem. A kérdés itt az lenne, hogy játék alatt is korrekt-e ez a beállítás? Még egyszer: 125%-os skálázással használom az asztalt!!!
-(4)Hogyan tudom ellenőrizni, hogy az egér jól megy, nem ugrál egy ici picit sem, hogy jól bírja a gyors rántást etc.. Van erre mérhető módszer? Kicsit félek az egerem és az egérpadom összjátékától...
Előre is köszi a válaszokat!
J. -
joysefke
veterán
Sziasztok!
A még garanciális Logitech G400s egerem görgő feletti programozható DPI fel (+) gombja nem akar működni. Én programozva használtam, Starcraft 2-ben az építést raktam rá (szóval beleraktam kb 50 max 100E lenyomást). Holnap kezdek bele a garis ügyintézésbe és ha esetleg levásárolhatom az árát (és ha nem, akkor is ) szeretném tudni, hogy most éppen milyen új egér ajánlott a G400s kategóriájában, legalább 2 év garival.
Általában FPS játékokat játszom, néha SC2-t. Az egérpadom 35 cm széles ebből kb 25 max 30cm-t használok ki. (ezt úgy, hogy viszonylag ritkán fordulok, ill. nem nagyon rángatom az egeret)
A G400s 137g-ját megszoktam, FPS-nél tökéletesnek érzem a súlyát, de ennél nehezebb tényleg ne legyen (SC2-nél talán már túl nehéz)Nem járszom kompetetíven, de ha leülök játszani, akkor már ne az egéren múljon...
Itt a G400s:
http://support.logitech.com/hu_hu/product/g400s-optical-gaming-mouseElőre is köszi!
J.
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz joysefke #50264 üzenetére
Erre valaki valamit?
Egy G400s utódját keresem.
-(1) Hasonló forma,
-(2) talán legyen kicsit könnyebb (100-120g kategória).
-(3) Legyen nagyon jó szenzora még néhány programozható gombja:
-oldalt kettő hüvelykujj gomb (pld.: gugol-fekszik..)
-fönt két programozható mutatóujjas gomb (pld.: gránát-kés) // az egyiknek a görgő vonalában vagy afölött kell lennie, hogy gyorsan elérjem/-(4) Legyen rá legalább 2 év gari
-(5) világítás, lézer, wireless, rezgés, MMO gombok etc nem kellenek.
400mmx450mmx4mm QCK szövet egérpaddal használom, a pontos típusát nem tudom, de nem a legszarabb.
Előre is köszi!!
J.[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Köszi!
Tudom, hogy a funkcionalitás a lényeg, de ez a G402 kinézetre már átlépi a jó ízlés határát, sajnos a rossz irányba...
Tudsz esetleg nem Logitech egeret mondani, ami szóba jöhet...Ettől eltekintve, tudsz esetleg helyet ahol ki lehet a G402 fogását próbálni, ha netán lemondok arról, hogy ne csak jó, de egyben értelmes kinézetű egerem is legyen...
G400s és a G402 szenzorban hogyan viszonyulnak egymáshoz..
800dpi-n szoktam játszani, egérgyorsítás nélkül. QCK szövet egérpadom van, rajta sárga felirattal (nem volt rendes fekete..)üdv
J.[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz [Prolixus] #50411 üzenetére
Más topicokban rámragadtak alapján pont az ipon meg a PCX az a két webshop, ahol notóriusan nem akarnak tisztességes garanciális ügyintézést lefolytatni, és néha nem csak a hanyagság és bunkóság szintjéig süllyednek le, hanem egyenesen negligálnak.
Új termék esetén árazonosság vagy akár még minimális felár mellett is mindig az iPon-t favorizálom. Mivel vigyázok a cuccaimra és egyébként is jóhiszemű vásárló vagyok ezért kevés garis ügyintézésem volt, de az iPon-nál még sosem tettek nekem keresztbe vagy ért bármiféle hátrány. Tapasztalataim alapján nagyon bátran merem ajánlani az iPon-t.
PCX-szel nincs tapasztalatom.
üdv
J. -
joysefke
veterán
Logitech G100s-t illetve G303-at hol lehet kipróbálni? Westendben vagy a Duna plázában van kiállítva?
Mióta a G400s garizódik egy kis M85 egérrel játszom és SC2-ben ég és föld az M85 kisebb súlyából adódó kényelembeli különbség. A G400s egyértelműen túl nehéz RTS-hez.
FPS-sel még nem próbáltam az M85-öt, de ott nem hiszem, hogy a jóval kisebb súly számomra olyan nagy előny lenne. Szenzorbeli különbségekről most szándékosan nem beszélek, a G400s nyilván kategóriákkal jobb mint az M85, de ez egy koca RTS játékos számára nem fog kijönni, hiszen nincs szükség pixel-pontos pozicionálásra meg egérrángatásra.
J.
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Egeret szeretnék elsősorban dolgozom, de gémer egérnek is jó legyen, ha néha lövöldöznék.
Viszonylag kicsi legyen, könnyű legyen és elsősorban vezetékesben gondolkodom.
Eddig Logitech G400s egerem volt, de megutáltam a tömegét és a méretét.
Most egy M330 van az asztalomon és egyre jobban szeretem, sokkal jobb érzés huzogatni munka közben. Ebből gondolom, hogy nekem a G400s -nél könnyebb és kisebb egér kell.
Szerintem nekem a G400s sosem passzolt igazán, bár ez volt ez első komoly egerem.Xtrfy MX1 -ről mi a vélemény, érdemes lehet megpróbálni? Ha nem akkor a kis könnyű vezetékes egerek között mi az ami ajánlott? Glorious egerek is tetszenek.
Fontos, hogy legyen minőségérzete, kényelmes legyen, jó legyen a tapintása és lehetőleg ne kelljen hozzá szoftver, de ez utóbbi nem kizáró tényező.
-
joysefke
veterán
Hali!
1. Mennyi a keret? ~30 újért, használtért kevesebb
2. Használtpiac játszik? igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik? nem
4. Mire használnád az egeret? elsősorban játék, irodai egerem már van, ez egy Logi M330.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
A Reddit kép Reddit - https://i.redd.it/znog8pjgys641.jpg alapján:
Munka közben a jelenlegi egeremet fingertip / extended fingertip esetleg pincer claw módon fogom, mikor hogy.
6. Mekkora kezed van? 19,5cm x 9,5cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
régen játszottam egérintenzív játékkal, nem tudom
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
-Könnyű
-Matt, fekete
-A fogási pontok lehetőleg ne legyenek lyukacsosak,
-A szoftver csak opcionális legyen, ha nincs, annál jobb
-Vezetéknélküliség és bírja jól töltéssel
-Minőségérzet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bluetooth hangszórók
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest