Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigwolf277
csendes tag
Sziasztok! És Boldog Új Évet Kívánok!
Lassan kezdi megadni magát szegény inferno egerem, így sajnos új rágcsáló után kell néznem de nem tudok dönteni hogy ki legyen a kiszemelt példány egy párat felsorolok amit kinéztem magamnak és szeretnék rövid pro-kontra válaszokat melyiket érdemes v nem érdemes megvenni. max keret 25k.
1. madcatz rat7
2. razer taipan
3. roccat kone pure
4. Logitech G502 Proteus Core
5.Corsair Vengeance M65
Persze ha van olcsóbb és jobb ötletetek azt is szívesen megfogadom.
A válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
bigwolf277
csendes tag
Sziasztok
erről az egérről mi a véleményetek ?
sharkoon drakonia black -
bigwolf277
csendes tag
válasz atidzsiforc #35093 üzenetére
szerintem nekem nem a súly problémákkal kell megküzdenem hanem inkább a kialakítással vannak fenntartásaim. Tegnap szakítottam időt arra hogy személyesen körbe nézelődjek rágcsáló ügybe és sajnos azt vettem észre hiába vannak jó minőségű egerek nem állt egyik se a kezemre magyarán szólva se a roccat kone se a razer deahadder se a logitech g502 pedig pont ezek voltak a palettán amiket megszerettem volna venni. Ami viszont kézre állt az a speedlink decus. De nem tudom hogy minősigilek mennyire jó ezért néztem még a sharkoon egeret de persze erről se tudok minőségi dolgokat.
-
bigwolf277
csendes tag
válasz atidzsiforc #35096 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ most már csak az a kérdésem mi van helyette amit érdemes lenne kipróbálni ugye fő szempont hogy tenyeres kell (és nem a kocsmába szeretném kapni pár sör után ).
Néztem még mint írtam fentebb hogy gondoltam a rat7-re meg a corsair vengeance m65-re de sajnos ezeket még nem tudtam tesztelni a fogásukat -
bigwolf277
csendes tag
sziasztok erről mi a véleményetek ? Sharkoon DarkGlider
-
bigwolf277
csendes tag
Már egy párszor írtam be és kaptam rá válaszokat de még így se tudtam eldönteni hogy melyik egeret érdemes megvenni. Én inkább csak WOT-ozok úgyhogy a két oldalsó gomb az fontos nem szeretem a karmos egereket igaz most egy CM inferno-m van de lassan kileheli a lelkét vele úgymond megvoltam elégedve igaz talán a mérete cseppet kicsinek tűnt. Eddig amit néztem és tényleg jó fogása volt az a speedlink decus. Fogásra már teszteltem a roccat pure, a razer deathadder valamint a logitech egereket és nem nagyon jöttek be talán még a g502 fogása nem volt annyira idegen.
-
bigwolf277
csendes tag
Sziasztok
köszönöm az eddigi segítséget úgy néz ki hogy a mionix naos 7000-re esett a választásom a kialakítása végett csak az a kérdésem még hogy mennyire megbízható minőség és hogy ha jól látom akkor ez nem lézer hanem infra szenzoros mennyire érezhető hátrány ha egyáltalán van neki -
bigwolf277
csendes tag
Sziasztok kérdésem az lenne hogy érdemes a drágább naos 8000-ret megvenni ami lézeres vagy jól járok a 7000-res modellel ami csak irszenzoros mint írtam most egy cm infernot használok
-
bigwolf277
csendes tag
Sziasztok sikerült megvenni a naos 7000-ret.
Első benyomások
Fogásra nekem bevált habár a két oldalsó gomb elhelyezése talán kicsit lehetne jobb ( ha egy kicsit távolabb helyezkedne el egymástól jobb lenne.
Tapintásra szerintem kitűnő kérdés meddig fogja bírni a gumírozott felület a hosszadalmas használatot.
A gombok (érzékelők) jónak tűnnek talán a keréknek egy kicsit érdes erős a járása.
Ami negatív dolog hogy a profil váltásra hiányzik ( kéne még egy gomb) vagy kitalálhattak rá volna egy gomb kombinációt " de lehet hogy én nem találtam meg ha létezik ilyen "
Egyenlőre ennyi az első benyomásaim.
A választásba azért köszönöm hogy segítettetek, ha lesz még kérdésem úgy is zaklatlak titeket, meg ha ez ügybe lesz kérdése valakinek szívesen válaszolok. -
bigwolf277
csendes tag
Sziasztok kérdésem lenne mi a francért kapcsolódik mindig vissza a sebesség beállításnál a rámutatás pontossága minden számítógép bekapcsolásnál. Ezt valahogyan kitudom kapcsolni hogy többé ne keljen kikapcsolgatnom ?
A választ előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten