- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
strynox #60092 üzenetére
Na ez így nem hangzik rosszul, 12k-t ingyen szállíttással röhögve megér, és így még kapok mellé egy egérpadot is, most úgyis egy noname van
. A nagy kérdés ezzel kapcsolatban, hogy honnan postáznak, fennakad-e a vámon? Mert ha emellé még áfát meg vámot is kell fizetni, úgy már nem akkora buli.
dobragab: olvastam a cikkedet, de elsiklottam a szoftveres rész felett
.
Ant@: most így, hogy 12k-ért be tudnám szerezni, már jobban gondolkodom a rival 100-on is
. Alapvetően nekem is jobban kézre esne az alcor formája, a mostani egerem is ilyesmi, de kipróbálnám ezt a kicsit "egyenesebb" dizájnt is. Hát igen, ez a cougar nem az én világom
De kb egy áron van az alcorral szóval mindegy.
Már majdnem döntöttem volna a rival mellett, erre a netet nézegetve belefutottam, hogy valami ordenáré undorító módon képes kopni az oldala... így azt hiszem mégis az alcor mellett döntök, de még alszok rá egyet
-
AngerFîsT
tag
válasz
strynox #59934 üzenetére
Ez a Hyper Beast Rival 300 elég durva lett.
Benéznék ,de mivel falun lakom ritkán jutok fel pestre. A gumis borítás ahogy látom itt pont olyasmi lehet mint a telefonomé xperia Lakkor sejtem milyen ,de keresgélve neten ez kicsit rémisztő
, hogy így kikophat az oldala.
-
AngerFîsT
tag
válasz
strynox #59929 üzenetére
Nem tudtam ,hogy kel mérni ,de zárva csak 10
Egész jól nézki ez az SS rival 300 .Eddig egy Asus Gladiust néztem
Netán tapasztalat vele DA-hoz képest vagy csak Rival felülete milyen jobb lehet ? nem fényesedik?
Zowie nem egy design nyertes egér.
( DA ) Esetleg ötlet ,hogy mivel érdemes kezelni az ereget,hogy ne fényesedjen? gumija is egy kicsit elég sima ,de még a domborzata érezhető.
-
ribizly
veterán
válasz
strynox #59883 üzenetére
Úgy kipróbálnék egy Zowie EC1-A-t vagy EC2-A-t, mert mást sem olvasni úton útfélen, minthogy mennyire jók...
Most komolyan akkora lenne a különbség egy Logitech G403 meg egy ilyen Zowie ECX-A között?
Gondolom a Huano switch-ek adnak egy alapvető érzésbeli különbséget, de nehezen hiszem el, hogy ezen a szinten már akkora lenne a különbség. Arról nem is beszélve, hogy nem annyira kis olcsók ezek sem.
Mindenesetre most megfogadom, hogy ha egyszer tönkremennek az egereim (2 x Logitech G403), akkor a következő egy Zowie lesz. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
strynox #59653 üzenetére
kocanetezésre ne ajánljunk már 30+k-s rágcsálókat
ha nincs rá egy vagyon és a usernek valami felfoghatatlan okból muszáj hogy vezeték nélküli legyen, ott nem nagyon van mit tenni, be kell menni a médijamárktba vagy a sarki hardvereshez és levenni a polcról az első logit aminek tetszik a fogása azt' jónapot.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
strynox #59409 üzenetére
Eh, az illető pont azt írta, hogy feketét rendelt és fehéret kapott. Ez már eleve kizárja számomra, hogy megérje kockáztatnom.
És mellesleg én is rendeltem már a tomtop-tól E-bay-en egy légegeret, mai nem pont az a típus volt, amit hirdettek (Pedig az állítólagos reputációja ennek az eladónak is az egekben van).
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
strynox #59400 üzenetére
Szóval én vagyok az egyetlen aki le tudta szűrni a kérdéséből azon informálódási szándékot, minek célja az volt, hogy megtudja itt tudunk-e olyan hazai beszerzési forrást, ahonnan biztosan a jóféle változatok vehetőek.
Válaszolván a kérdésre, nem, sajnos nem tudunk. Nem nagyon foglalkozunk már ezzel az egérrel, mert nincs jó forrás, illetve van más alternatíva.
-
Kephamos
addikt
válasz
strynox #59292 üzenetére
Nem tudom pontosan, hogy mi számít kicsinek vagy nagynak. Ez a Kana méret kb kellemes számomra. Azt hogy pontosan hány dpi-n használom, azt nem tudom. Kb 2 éve megvettem az egeret, beálltgattam, nem túl sok időt és energiát szánva rá és azóta így használom, megszoktam, hozzáidomultam.
A lehető legkevesebbet szánnám rá a teljesen vagy közel kompromisszummentes megoldásra. ránézek a Rival 100-ra, de lehet mindjárt szétkapom a kanát és megnézem, hogy mi lehet a gond. -
[Prolixus]
addikt
válasz
strynox #59246 üzenetére
Pedig jó kis egérke az. Ne vezessétek már félre az embereket! Itt is megírták.
Külön kiemelném, hogy
"Az X1-400 a könnyebb egerek csoportjába tartozik a maga 110 grammjával" -
MaTpr0F
senior tag
válasz
strynox #59182 üzenetére
Nézegetem a 3360/3336/3330-as egereket, van pár érdekes versenyző, jónak tűnő formával, érdekes ötletekkel.
Egy ideje már nem néztem ezt az összefoglalót, kicsit újították, átláthatóbb lett.BTW, lehet kiemeltebb helyet kéne kapnia az összefoglalóban a jelenleginél, ennek a listának.
-
Vanir
veterán
válasz
strynox #59166 üzenetére
Eh, ez kicsit erős megfogalmazás azért.
Van fos egér, meg van specifikus céloknak megfelelő, de alapjáraton nem ajánlott modell is. Ez az utóbbiba esik bele. Kb úgy, mint a G900, csak ebben gagyibb a szenzor, meg még egy-két dolog más.
Lézeres egér addig nem lesz ajánlott, amíg az SRAV-t és a felületérzékenységet meg nem oldják. -
-
Domonkos
addikt
válasz
strynox #58882 üzenetére
Kosz a tippet! Ezt a peldanyt nezegettem en is, viszont azt hiszem, hogy nalam a sima negyzetracsos egyoldali elrendezes lesz a befuto az extra gombok tekinteteben.
Amirol tudok hogy ilyen, az a razer naga, a logitech g600 es a corsair scimitar - egyebet nem. Letezik meg mas? Ezek kozul melyik jo/ajanlott?
Nekem peldaul tetszetos hogy a nagan az elore-hatra gombok a bal katt mellett vannak, es nem a gorgo mogott - bar ezt ugy latom hogy el kell majd engedjem... -
normen82
tag
válasz
strynox #58777 üzenetére
Adtam volna neki egy esélyt,de így nem fogok!
ribizly: Amit leírtam azt tükrözi,hogy abszolút átlag júzernek érzem magam,és jók a megérzéseim!
Mindenképpen egy olcsó egeret szerettem volna,ez szimpatikus volt,és nem venném észre a használatbeli különbséget egy komolyabb és egy gyengébb minőségű egér közt,mivel írtam hogy átlagfelhasználó vagyok! -
Skullwipe
senior tag
válasz
strynox #58506 üzenetére
Miből gondolod? Nekem még talán jónak is tűnik a második is (nem mert a fene tudja minek van 900 cpi-je). De alapból ez nem való semmire se, csak AS és jitter tesztre. Egyiknél se látok ilyesmit, vagy skipet (talán az elsőnél mintha lenne AS, de lehet csak simán tudja egyesebben húzni). Próbáltam reprodukálni amiket látok rajtuk, hogy jobban lássam, hátha valamit jobban megértek.
-
ati240191
csendes tag
válasz
strynox #58472 üzenetére
Új egér
jobb kezes vagyok.... kézméret mindegy, volt már nagy meg kis egerem is és boldogultam mindkettővel...
Nem értem mit írsz egyből ilyet tök normálisan leírtam mire használnám....
LÉNYEG: tudna-e valaki olyan vezeték nélküli egeret ajánlani ami játéknál megfelelően leköveti a mozdulatokat mert volt pár csalódásom! HA NINCS -> vezetékesből mi lenne a szerintetek legjobb! Remélem megfelel
Bocsi nem bunkózásból írtam... -
dogab93
tag
válasz
strynox #58258 üzenetére
Elég az ,amennyire tudom akkor 1000 dpi felett úgy is egyre pontatlanabbak az egerek,arról nem is beszélve hogy amilyen gagyi egerem van most ahhoz képest tuti megváltás lesz.
Ant@ Elég hosszú nőgyógyász ujjaim vannak ,akkor lehet érdemesebb nagyobb egeret választanom.
-
Ant@
senior tag
válasz
strynox #57114 üzenetére
Én hasonló paraméterkkel rendelkező egeret kerestem. Sokmindent kipróbáltam. Egy csomó pénzt elköltöttem felelslegesen. A story vége a Logitech G403 lett amivel tökéletesen elégedett vagyok. Gyakorlatilag nincs gyenge pontja akármit nézek és az ára is elfogadható. PWM3360, 1mm alatti LOD, 87g, és még súlyozható is. Jó gombot, jó görgő, jó kábel, jó talpak, jó szoftver, jó forma, jó méret. Ennél jobbat szerintem már csak akkor találnék ha egyedileg le tudnám gyárttatni.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
strynox #55527 üzenetére
"Számlázási adatok"-nál azt írják, hogy:
"Biztonságos online rendelés leadásához, kérjük, adja meg az alábbi számlázási adatokat. A számlázási adatoknak pontosan meg kell egyezniük a bankkártya-kivonatban szereplő adatokkal."
Csak ide írhatsz nevet, és itt kell megadnod a szállítási címet is.A "Fizetési adatok"-nál ahova a kártya számát és a CVC-t írod már nem adhatod meg külön a kártyatulajdonos nevét, ahogy az normális webshopokban szokás. Tehát a számlázási adatokhoz írt név egyben a kártyatulajdonos neve kell hogy legyen, és ez lesz a szállítási név is.
@jaffa 2843
Gondolom Svájcból jön a cucc, ennek tükrében az nagyon sok idő. Az évnek ebben a szakaszában sokszor még Kínából is ideér ennyi idő alatt egy rendelés.
-
Lavar
aktív tag
-
Lictor82
csendes újonc
válasz
strynox #54019 üzenetére
Helló! Nekem jelenleg naos 7000 van kb 4 hónapja és teljesen elégedett vagyok vele minden téren(kényelem,pontosság,anyagminőség,gombok járása)! Előtte egy Zowie EC1-A egerem volt azt valahogy nem tudtam megszokni,főleg az oldalsó gombok járását,illetve lehet hogy most majd a fanoknak nem fog tetszeni,de az anyagminőséggel is gondjaim voltak! Holott újonnan lett vásárolva mégis nyöszörgött a bal oldala kisebb nyomás hatására
! A pixel-ben megnyomkodtam a kiállított darabot és az is nyöszörgött!Szóval én csak ajánlani tudom a naos-t
!Ja,viszont a felületét néha nem árt tisztogatni ha izzadós a tenyered!
-
dobragab
addikt
válasz
strynox #53950 üzenetére
Implementációfüggő. Az A3090 kb. minden egérben más, elég változó hatásfokú. A PMW3310 nagyjából egyforma minden gyártónál, de maga a szenzor két bugtól szenved: a felemelési és a DPI-megváltozós fasság. Előbbi gyakorlatilag csak a fekete Asus ROG Sica-t érinti, míg utóbbi jóval több egeret, amik közül elég sokban FW-frissítéssel idővel megoldják a problémát. Illetve még minimális negatív gyorsulás is van benne, szerintem észrevehetetlen mértékben.
Ha a kérdés véletlenül a Zowie FK és FK1 viszonyára vonatkozott, sokkal konkrétabb választ tudok adni. Az FK1-ben tökéletes, bugmentes PMW3310 van.
Az FK 2300 DPI-n a legjobb, ott a legmagasabb a PCS, bár van minimális jitter. 450 és 1150 DPI-n 2,6 m/s PCS, 2300-on 3,3 m/s. Ha nem vagy ultra low sens gamer, egyiket se éred el soha. Input lag nincs. Polling rate 500-on instabil, 1000-en stabil.
Szóval 50 cm / 360°-nál magasabb érzékenységen szenzorilag teljesen mindegy. Én személy szerint jobban csípem az A3090-et, mint a PMW3310-et, és ezt most nem azért írom, amiért sejteni lehetne, már korábban is írtam.
Íme a teszteredmények.
-
Vanir
veterán
válasz
strynox #53950 üzenetére
3310 nagyobb PCS-sel rendelkezik gyárilag, alacsonyabb a LOD, meg papíron pontosabb is, de én nem vettem az utóbbit észre. Nagyon firmware függő az egész, hogy "hogyan" rakják bele a szenzort az egérbe.
weri: Ahogy írtam firmware függő... Mellesleg a G400s-ben nem 3090 van, hanem Logitech által átbuzizott 3095.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)