Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Chereiose #14718 üzenetére
Egyértelműen G400. Jobb szenzor, könyebb, olcsóbb.
"egy-két évvel újabb is"
Az semmit nem jelent. Pontosabban de; figyelve az egér-trendeket, ez általában inkább hátrány. Az árat ne vegyük figyelembe; annak semmi köze a teljesítményhez - lsd. legjobb példának a WMO-t a maga ~3 ezer forintos árával. Nagyon sok 15+ ezer forintos "csodánál" sokkal különb - pedig 10 éves technológia.
Összegezve; a Razer 3G-era utáni darabok már valahogy nem hozzák azt a szintet, amit (joggal) elvárna az ember. Van egy-két kivétel, de szerintem a legalább 5-6 éves (vagy régebbi) modellek azok, amik igazán jók.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Chereiose #14727 üzenetére
"Egyértelműen G400. Jobb szenzor, könyebb, olcsóbb."
Amúgy eBay tele van MX 518-akkal.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Chereiose #14731 üzenetére
Az mindegy, hogy hol veszed. A Logitech-garancia a lényeg - ami 3 év.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Chereiose #14765 üzenetére
Már kétszer írtam le ezt..
frango13: Attól még a PixArt PixArt marad.
jaffa 2843: Látod, mondtam én, hogy király az a Krait.
[ Szerkesztve ]
-
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Chereiose #16660 üzenetére
A G400-nak pont hogy van kis kiugró támasz a jobb oldalán, ami miatt nekem is teljesen lehetetlenné teszi a használatát. (sajnos)
(#16659) DeFranco
Egy pontos összeget azért tudnál mondani?
Ebay játszik? (jó lenne)[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
WolfheartGR
őstag
válasz Chereiose #16695 üzenetére
Érdekes pedig te 4-5 közé ajánlottad. Elnézést figyelmetlen voltam.
Ha játszik a használt is akkor:
Mx518
Abyssus
MS Wmo 1.1A
MS IE 1.1A
MS IE 3.0
Akad néha deathadder is, de ezen az áron kicsit gyanús... Bár ki lehet fogni.
Valamint bármit az első hsz-ből.[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
WolfheartGR
őstag
válasz Chereiose #17294 üzenetére
Mi lenne ha elolvasnád az első hsz-t amiben ez is benne van?
deadelon: Hogyne lennének átmenetek. Sőt, akinek jobb a szem-kéz koordinációja az feltehetőleg high sens-en tolja. Kivéve néhány eseben, van pár játékmód ahol erősen javallott a low sens. Videó.
Az idegbeteg jelzőt viszont kikérem magamnak.
A gúnyos jelző a revoltech cuccok esetén nem véletlen. Nem a tartósságukról váltak híressé...[ Szerkesztve ]
-
BenJoe80
senior tag
válasz Chereiose #17346 üzenetére
Okay, koszi a valaszt. Eredetileg nekem ez az egerem volt, amivel nagyon megvoltam elegedve, de sajos 5 ev utan elegge leharcoltam es bar meg mukodik, ideje ujabb eger utan nezni.
Koszi megegyszer - akkor ez lesz az. Kuldok egy privit.
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
WolfheartGR
őstag
válasz Chereiose #17365 üzenetére
Nem okoz, de már érdeklődtél ezügyben. Jövő héten utánanézek, átugrok egy jóbarátomhoz akinek van és aktívan használja az egeret. Ennyit tudok tenni. Bár nem egészen értem milyen holtjátékot kell keresni.
[ Szerkesztve ]
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Chereiose #18653 üzenetére
Nekem anno szó nélkül - na jó, egy szériaszám azért kellett - kicserélték az MX Revomat.
Nem igazán tudnak majd segíteni neked a Lordnál, jelenleg szerencsétleneknek kisebb gondjuk is nagyobb egy egérnél:
LORD DREAMLAND:
Eljárás típusa: NAV - Adószám felfüggesztési határozat , Eljárás típusa: NAV - Adószám törlési határozat
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Chereiose #18655 üzenetére
Én telefonon intéztem, kérdeztem, hogy a régit elvigyem-e nekik vagy sem, vagy posta. Azt mondta, hogy egy megfelelő hulladékgyűjtőbe dobjam ki, ne sima kukába. Majd kb 1-1,5 héttel később jött meg a csomag, ha jól emlékszem, de előre szólt, hogy nem 1-2 nap lesz, mert külföldről kellett az egeret behozniuk.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
nyunyu
félisten
válasz Chereiose #18690 üzenetére
Veluk beszeltel?
Nekem ~3 eve a Logitech oldalan kellett regisztralnom a mikorkapcsolo hibas MX Revot, aztan feltolteni a cucc szamlajat, rairva a telefonon kapott RMA szamot.
Aztan 2-3 het mulva jott postan egy Perf MX.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
válasz Chereiose #18736 üzenetére
"kíváncsi lennék tőlük egy drágább FPS egérre"
Ezt nem tudom hová tenni.
Én egy olcsóbbra lennék kíváncsi, ami MX300 forma, 3 gomb, 70 g és 3090-es Avago van benne, gumiharang védi a vékony kábelt, az aljára meg raknak mechanikus polling rate és felbontás állító pöcköket Salmosa / Abyssus mintára.
Vagy még inkább arra, hogy az ominózus MX300-at megint gyártósorra rakják.
Szerintem egy jódarabig várhatok..----------------
cellpeti: nyunyu helyett--> MX Revo.
[ Szerkesztve ]
-
drtimot
aktív tag
válasz Chereiose #18867 üzenetére
Már ne haragudj, de mi a francért nem hívtad még fel őket? December 5. óra kérdezgeted ebben a topicban, hogy ez vajon garanciális probléma-e, meg hogy mit tegyél. (Meg hogyan nem sikerült más úton elintézni a dolgot)
Hívd fel őket, és ezt mind meséld el nekik. A Logitech híres a jó garancia-politikájáról, kizártnak tartom, hogy ne foglalkoznának a kérdéseddel érdemben.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
-
válasz Chereiose #19169 üzenetére
Visszaviszed a boltba és kérsz egy cserét.
----------------------
MarcZ: Az. Makrózni nem, csak mikrózni lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest