Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13164) Gyöször válasza tecsu (#13163) üzenetére


Gyöször
senior tag

Nem vagyok profi, de nem csak lejátszom, egymás után rakosgatom. Ezért pár effektet mondjuk egy videóra 2őt ráteszek, meg most csináltam olyat, hogy egymás fölött 4 videósávon volt valami. Háttér felülről lefelé kékből feketébe , a szélein kockák mennek oldalra mintha egy filmszalag menne. Ezen a háttéren volt asszem 2 effekt. Erre jött egy szöveg bal felülre középről beúszik sima történet, középről jött egy kép, egy játék amivel a gyerekek játszottak ez is középre "nő" majd jobb alulra egy másik szöveg jön. Tehát valami olyasmi lett, hogy pörög a háttérben a babakék film és "(1) Hamar előkerült; (2) [kép] (3) a robogó." És ezek egymás után elég gyorsan repkednek.

Premire Pro ban.

Most kezdek ismerkedni az ilyesmivel, tehát még gyerekcipőben jár a tudományom mint a kisfiam :)

De nem ülte meg az AMD gyomrát anélkül, hogy lerenderelném az idősávot mindent korrektül lejátszik szerkesztés közben, átmenetek, meg ezek az egymás fölé helyezett dolgok egy két effektel.

Az, hogy most végül milyen gyorsan rendereli le a kész filmet az nálam nem mérvadó, mivel úgyis az tart sokáig mire összerakosgatok egy ilyen 20-30 perces gyerekes dolgot. Ha készen van a szerkesztés akkor ketyeghet a media encoder míg oda vagyok melóban. Venti szabályzó maxra tekerve a proci meg 3,4 ről 3,9re húzva.

Azért vagyok kíváncsi rá, hogy más mivel űzi. Persze más embernek más elég gépigényben... De nekem ennél többet egy atomerőmű sem jelentene.

ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.