Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• grigo

őstag

válasz p_adam #48420 üzenetére

Akkor én ezt most nem értem. Most akkor a tükör nélküli rendszer hátránya, hogy ha pl sportot szeretnél fotózni vele akkor kell hozzá vásárolni "ezt azt"? Akkor van olyan rendszer ahol a sportfotózáshoz meg a madár/vad fotózáshoz nem kell, vagy olcsó?
    A hsz-ed második részét már nem értem, hogy mikor mire gondolsz. Én úgy látom, hogy olcsó fenntartható rendszert lehet tükrösből is de lehet milc-ből is (mft). Csak milc rendszerben több mindent kapsz hozzá feature-ökben. De ettől lehet fotózni a tükrössel is persze, egyéni ízlés kérdése.
    A másik oldalon dolgozni is ugyanúgy lehet milc-el, hiszen ott a sony FF sorozata. Komoly fixek nagylátók portrék telék. Drága? Az, de mutass olcsó profi tükrös szettet. Kiragadni lehet dolgokat mindkét oldalon, kártyafoglalat, aksiteljesítmény, ergonómia stb. De el kell dönteni, hogy ad-e annyi pluszt a rendszer hogy együtt élj azzal ami nem tetszik. Nekem pl a sony dinamikája, arcfelismerése, fókusza ad annyi pluszt, hogy veszek még 4 aksit és ha egy e-m10-et kellene markolásznom akkor is együtt élnék vele cserébe a fenti dolgokért és már nem is érzem ennyi év után a forgatható kihajtható kijelző hiányát.

Ezért mondta pl Rapid is lejjebb, hogy érdemes a kérdező preferenciáit figyelembe venni és nem azt, hogy hány tizedmásodperc alatt sikerül kicsiholni az expót a fejed felett átugró szarvasra, mert lehet hogy neked ez a legfontosabb, de ha a gépet kereső nem erre keres gépet akkor teljesen felesleges ebbe belemenni.

Amúgy nem akar valaki gépet venni, hogy végre ne off-ban kelljen beszélni?

Új hozzászólás Aktív témák