- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz
p_adam #48420 üzenetére
Akkor én ezt most nem értem. Most akkor a tükör nélküli rendszer hátránya, hogy ha pl sportot szeretnél fotózni vele akkor kell hozzá vásárolni "ezt azt"? Akkor van olyan rendszer ahol a sportfotózáshoz meg a madár/vad fotózáshoz nem kell, vagy olcsó?
A hsz-ed második részét már nem értem, hogy mikor mire gondolsz. Én úgy látom, hogy olcsó fenntartható rendszert lehet tükrösből is de lehet milc-ből is (mft). Csak milc rendszerben több mindent kapsz hozzá feature-ökben. De ettől lehet fotózni a tükrössel is persze, egyéni ízlés kérdése.
A másik oldalon dolgozni is ugyanúgy lehet milc-el, hiszen ott a sony FF sorozata. Komoly fixek nagylátók portrék telék. Drága? Az, de mutass olcsó profi tükrös szettet. Kiragadni lehet dolgokat mindkét oldalon, kártyafoglalat, aksiteljesítmény, ergonómia stb. De el kell dönteni, hogy ad-e annyi pluszt a rendszer hogy együtt élj azzal ami nem tetszik. Nekem pl a sony dinamikája, arcfelismerése, fókusza ad annyi pluszt, hogy veszek még 4 aksit és ha egy e-m10-et kellene markolásznom akkor is együtt élnék vele cserébe a fenti dolgokért és már nem is érzem ennyi év után a forgatható kihajtható kijelző hiányát.Ezért mondta pl Rapid is lejjebb, hogy érdemes a kérdező preferenciáit figyelembe venni és nem azt, hogy hány tizedmásodperc alatt sikerül kicsiholni az expót a fejed felett átugró szarvasra, mert lehet hogy neked ez a legfontosabb, de ha a gépet kereső nem erre keres gépet akkor teljesen felesleges ebbe belemenni.
Amúgy nem akar valaki gépet venni, hogy végre ne off-ban kelljen beszélni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest