- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
válasz
Ricardo128 #27565 üzenetére
Én tegnap vettem egy helios 44-2 obit tanulási céllal. Csak manuális módban érdemes használni. Szerintem így a legjobb fotózni és kitapasztalni mit mikor hogyan állíts be.
És a legjobb hogy sokat nem lehet rajta bukni.Én most ilyan adaptert vadászok hozzá ami nem túl bumfordi, mert a mostani majdnem olyan hosszú, mint az obi
-
ccs2929
senior tag
válasz
Ricardo128 #27565 üzenetére
Szia!
Konkrétan m42-es topic nincs, de van manuál obis
A fix obik közt van jónéhány, amivel érdemes foglalkozni, de a zoomosok jellemzően nem igazán jók, legalábbis ami a képminőséget illeti.
Kitobi mellé esetleg tudok javasolni "olcsón" Helios 44-es sorozatú obik közül valamelyiket, Jupiter 37A-t, ezek elég jó képminőségűek. Az ellenfényt nem igazán bírják, de érdekes a képi világuk. Jupiterrel készült képek, Heliossal készült képek: 44-2, 44M-7
Persze ezeken kívül is vannak még jóféle manuál obik, mind más-más képi világgal, és persze más árakkal is
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest