- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
schawo #20058 üzenetére
Ezért írtam MFT-t és nem MILC-et, úgy tűnik nem jött le, hogy tudom következetesen használni a kifejezéseket.
De írhattam volna a Nikon CX és APS-C közötti különbségről is. Tök lényegtelen, ezek a különbségek akkor is ott vannak ha az FF széleslátó háttérmosását hasonlítom a CX teléjéhez, amiből persze, hogy az jön le, hogy "ezzel sem maradsz le semmiről".
jjeahh: Szűk rekesz mellett is telével lehet a legkönnyebben mosni a hátteret. Engem nem kell meggyőznötök, hogy az MFT is bőven jó tud lenni, csak ennek nincs értelme. Minden "kis" szenzoros fotós ehhez a trükkhöz nyúl, hogy igazoljon valamit, amit nem kell igazolni, aki az MFT és APS-C közötti különbségen fennakad az vagy nagyon jól tudja mit szeretne vagy semennyire nincs fingja hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujinon XF 50-140mm f/2.8 R OIS WR
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged