Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
Itt a shutter delayen kívül sokkal fontosabb megemlíteni a használt piacot. Amíg a canikon-é pörög ezerrel a pentax-é alszik. Ez nem feltétlen baj, főleg annak aki csak új termékeket vesz, de én pl majdnem mindenem használtan vettem és ha közben megtetszett egy obi azt megvettem aztán eladtam ugyanolyan áron amikor meguntam/váltottam jobbra. Összességében nem hogy egy forintot nem buktam, de még "pluszba" is jöttem ki. Ezt nem nagyon tudtam volna Pentax oldalon megcsinálni.
Ugyanakkor tényleg igaz, hogy a Pentax vázak elég korrektek amíg a Canikon vázak agyon vannak butítva, hogy folyton kategóriát váltson az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest