Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Helló!
Nem tudom jó helyen járok-e remélem igen! Olyan kérdésem lenne van egy X4 955 procim és ehhez mit ajánlotok hogy járnék jobban. Tegyem rá a gyári kis hőcsöves hűtőt vagy van egy ilyenem régről: http://www.zalman.com/eng/product/Product_Read.asp. Melyik lenne a jobb választás?
Vagy vegyek egy újat? Ha azt javasoljátok akkor milyet lenne érdemes? Valamennyi kis tuning esetleg lesz."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Helló!
Egy kissé "régimódi" kérdésem lenne a mai kínálatból egy Fx-8350 mellé max 20 ezer Ft körül ki mit ajánlana amivel nem járnék rosszul és majd a jövőben más procikon is tudnám használni boldogan. Valami nagyon jó hütő kellene. Kb. az aláírásomnál vannak a gép adatok amennyiben ez kellhet. Most egy Zalman van fent amin kissé már elment az idő ezt a procit már nem szereti annyira. [kép]
Nagyon köszönöm előre is a segítségeket!
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
-
dik
őstag
Erről még életemben nem is hallottam. Képek alapján cukor falatnak néz ki. [link]
Akkor erről lenne szó igaz?
Ezeknek a felfogatása mennyire agyműtét? Le vagyok maradva kissé a kis fül be(le)nyom a kis fülre és örül történeteknél... Egyszerű és nagyszerű megoldás volt.
Eddig a BE QUIET! márkát nézegettem meg az ALPENFÖHN. De ezeknél is rengetg fajta van így elvesztettem a fonalat melyik lenne a jó megoldás..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
AMD volt eddig is így az is marad.
Na jó egyszer átcsábított a sötét erő intelre réges régen egy cerkára. De most már erős vagyok és AMD mindörökre... A többi meg majd ha aktuális lesz kiderül milyen. Erőmű nem lesz mint annó áldoztam rá mindíg mint állat legyen jó (fiatalság bolondság) most hogy elteltek az évek már felesleges tartom. Már nem nyomkorászom annyit nyilván öregszem... Noctua sem lesz mert az ára csillagászati kezd lenni nem hinném annyival jobb...
Így akkor a lényeg kb. tökmindegy..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
"Threadrippert" ennyire ne menjünk előre kb. mivel kissé le maradt a történelemben nekem ez is most újdonságok.
Kb. stimmel most már az irányzék mik mennek. De látom nem is félnek akkora blokktégla méretek jönnek ki, hogy kitépi a lapból úgy egy darabot. Van tömeg rendesen...
Csak ez a fránya foglalat téma... Így szerintem maradok a Fortis 5-nél persze csak ha elfér ezen a lapon. Remélem nem nyúlok mellé nagyon...
Nálam nem opció a kinézet a gép 24/7 megy vagy 10+ éve 1-2 kisebb leállása volt ez idő alatt és egyik oldala se teteje nincs rajta a háznak... Szellőzhet ahogy akar. Sosem nézegetem és nem is bújok be az asztal alá nézegetni... A hangja az kissé idegesít most ennek a proci hűtőnek oda kellett tekernem, hogy valamivel jobb legyen a hőfoka. Régi 955 ilyen probléma nem volt ezzel a hűtővel alapjáraton simán vitte..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Ez a bizonyos Fortis 5 Dual hűtőnél a gyári oldalon nem láttam azt hogy am5 is jó lenne, de viszont a boltok oldalain sokhelyen ott szerepel, hogy márpedig igen akkor most ez hogy is van? Kinek lehet hinni?
Dual lenne a kiszemelt úgy döntöttem, de ugye az csak annyiban tér el van rajta +1 venti?
Akiknk van ilyen majd irjanak már valamit.
Köszönöm előre is!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Megjött a cucc. Hát mit mondjak nem kicsike még nem néztem meg közelebbről remélem befér... Fel sem tünt csak most az egyik venti 12 a másik 14. Viszont a dobozán sincs rajta az AM5 így akkor arra nem jó ezek szerint? + van hozzá egy marék vas meg egy pici paszta meg némi kis iromány...
Nem kicsi tenyerem van és azért ez méretes...
Bízom benne beválik majd...
-
dik
őstag
Most látom ezen az oldalon sincs rajta. [link]
Akkor itt kezdem elveszteni a fonalat ki kivel van. 2 oldal egyik írja van am5 a másikon meg nincs...
Ajánlani ezt nem kellett volna nyilván mert nem épp ilyet akartam és nem is volt 2Ft..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
A Bestbyte oldalán nincs semmi adat róla. Email írtam nekik, de fogalmuk sincs róla. Boltra hivatkoztak menjek be egybe és ott talán tudnak segíteni magyarul fogalmuk sincs róla mit árulnak. [link]
De itt lentebb olvason ez tényleg csak ennyi lenne?
-
dik
őstag
Ez az hűtő egy gagyi f.s. Fortis 5 dual. Kár volt ajánlani. De az én hibám igaz nem ismertem mégis megvettem. Egy ismertebb márkát kellett volna vennem. A keret amit adnak hozzá nem méretpontos. A 4 kis csavar amik bele mennek alig fognak valamit a kereten így most kamikazera mentem ha leesik akkor annyi...
Ezt leszámítva hűtése kiválló lenne, de nem tudom meddig bírja majd így..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
A pár fok miatt írtad nem éri meg. De nem tudom hol láttál te erőlködést. Küzdök ezzel a régi samsung teló progival hogy tudjak kép feltenni majd megmutatnám miről van szó. Ne nézz le mert az utálom. Nem vagyok annyira elveszett azért ebben a témában. Ha lesz kép majd teszek fel. Jó pár mm nem stimmel...
-
dik
őstag
válasz vezeralmos2 #95631 üzenetére
Pedig amit írsz komám azt a Be Quiet ajánlottam neki van és láttam igaz ő am4-re vette. Hasonló érvekkel fujja ahova kell a levegőt. Lehet elcsesztem azt kellett volna...
Új hűtőt nem akarok venni az tény. Megy ameddig megy ezzel. El sem bírnám szerintem adni csak jó kis bukóval...
Tanulópénz lett ez sajnos nem is kevés...
Mellette szóljon nem hallom a hangját ha megfogom még szinte nem is meleg igaz ez csak egy
Fx8350. De ez a felfogatás lemezdarab egy rakat sz.r... Rohadtul nem méretpontos... Most még win telepítés közepedte vagyok, de majd lesznek képek miről beszélek..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Fasza csak ne lenne ennyi szerelés mert hányingerem van már tőle... De az nem lényeg ilyenkor ha használt? Ja és úgy is kivitelezhető ha ide visszem vissza a boltba? Persze a neten rendeltem. Lusta voltam elmenni a boltjukba...
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Elnézést a képek minőségéért. De szerintem kb látható miről beszélek. Bár egyre nem gondoltam ez mindnél lehet ilyen nem tudom olyan sokat nem láttam ilyet azért. Tehát akkor kjérem a hozzá értők véleményét! Megcibáltam persze ésszel azért nem mozgott nem ugrott le. Lehet alátétet kellett volna szerezni és akkor tuti...
-
-
dik
őstag
Az a bizonyos keret ami nekem nem lett annyira pontos az más hűtökével kompatibilis valamennyire? Gondolom szabványos a 4 csavar helye a lapon és a proci hűtő felfogatója(2 rugós csavaros anya) is ugyanot lehet. Ezt ha jól gondolom akkor ilyen keret kellene egy másiké és öröm és boldogság 100%-n így nincs 100% ...
Tehát ha jól gondolom mindenzt akkor hol lehet olyan keretet valami minőségit beszerezni? Ha meg nem jól gondolom ami könnyen meglehet akkor tárgytalan ez a kérdésem..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Hát igen Fortis 5 dual lehetett volna adniuk egy normális keretet már az is elég lett volna. Csavahúzó már nem is kellett volna meg kb. semmi. A gyártó válasza a kérdésemre is egy sablon duma volt. Letesztelt egyebek minden jó vele persze a fotót amit mellékeltem már meg sem nézték szerintem mert arról nem írt semmit.
Hát igen van különbség a gyártók között. Annó epox lapomhoz adtak mágnenes csavarhúzót (power pack zacsiban még pár dologgal) azóta is használom, pedig ez nem most volt már... Abit lapomhoz egér alátét xxxl méretű szintén mai napig használom. Van pár jópofa gyártó..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Ezzel egyet értek az enyémnél is volt némi kis csiri csáré a bordák között. Szerintem mikor a dobozba tették már akkor ilyen volt/lett. Persze nem ilyen mértékű volt a sérülés. Simán vissza igazítottam és meg sem látszik. Bár lehetne kissé vaskosabb a lemez... Jó tudom tudom fogyasztó társadalom... Nem kell az anyag bele nehogy örök élet legyen...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest