- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
-
LOGOUT
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
-
válasz
Bálint85 #14683 üzenetére
"Where to Buy 3Rsystem's Iceage 120 Boss II Heatsink?
Unfortunately it's one of the best heatsinks you cannot buy. This heatsink design has apparently been OEM'd to EKL, that company sells it as the EKL Alpenföhn Nordwand Rev. B heatsink for €49.90 EUR."Az általad linkelt oldalról
-
V.L.
aktív tag
-
Henk
veterán
válasz
Bálint85 #7113 üzenetére
A frostytech-nek van tesztje amin rajt van mind a 2 és ott a 1283 jobban teljesít.Ezt azzal magyarázzák,hogy a 1284-en a 2 szélső hőcső nem ér teljesen hozzá a procihoz.Ez mondjuk azért gyanús mert a hp közvetlenül érintkezik a cpu-val,így még ha a fele is ér hozzá a hőt akkor is megkapja.
Én most vettem egy Achilles-t és ez már valami javított változat mert a talpán közelebb vannak egymáshoz a hp-ok és nagyobb felületen érintkeznek a procival.Viszont 1283-am nem volt így összehasonlítani nem tudom. -
oliba
őstag
válasz
Bálint85 #6457 üzenetére
Nem ismerek minden pasztát, de AS5-nél és MX-2-nél nem lehet többet nyújtani. Az összes minpségi paszta azt tudta, amit az a kettő. Kevesebb, mint fél fokos eltérések, ami felkenés miatt is előfordulhat, meg mérési hiba is, szóval lényegtelen. Nem kísérletezgetnék ilye pasztákkal, nem tudom, hogy milyen, nem hallottam róla, de abban biztos vagyok, hogy nem jobb, mint az említett kettő. MX-1-el érintkezésbe kerültem, többet nem is fogok, mert állaga olyan volt, MX-2t nem ismerem, de gyanítom, hogy nem esett messze az alma a fájától. AS5-öt használok pár éve és nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
oliba
őstag
válasz
Bálint85 #6443 üzenetére
Egyszer láttam egy 40 pasztás összehasonlító tesztet. Már nem tudom hol merre, de azt tudom, hogy nálunk kapható paszták, ami az élen szerepelt, az az MX2, AS5 és valami Cheramicol, amit nem ajánlunk senkinek, mert alura reagálva lebontja azt és ha rézhez ér, akkor hozzáforrasztja magát a proci.
#6452: Ja valóban nem rossz hűtő, de vannak sokkal olcsóbbak és ugyanolyan teljesítményűek. Ventit nem adnak a TRUE 120-hoz, vegyél olyat, aminek nagy a légszállítása, ha a hang már nem számít. Ilyen szempontból soha nem néztem ventiket. Nem jársz rosszabbul az alábbi hűtőkkel sem, teljesítményük a TRUE 120-éval megeggyező: Xigmatek HDT-S1283, Coolermaster Z600 CM V8, CM Hyper 212, OCZ Vendetta 2, Noctua U12P, Scythe Ninja 2. Most hírtelen ennyi jutott eszembe
-
Tomate
veterán
-
oliba
őstag
válasz
Bálint85 #6417 üzenetére
Visszatérve, 3 pines a ventid csatlakozója? Amúgy az teljesen mindegy, nem tudom miért akarsz új ventit rá, de gondolom bekrepálhatott, vagy netán hangos. 3 pines ventit bárhol lehet kapni, de eléméletileg a lapodon van 4 pines csati a foglalat mellett. Amúgy ha veszel egy ventit nem kis barkácsmunka vár rád, hogy szétszedd, majd beleoperáld a Silent Knightba. Nézd meg először, hogy egyáltalán kivitelezhető-e?!
Amúgy én ilyenekért nem szoktam olyan hűtőt venni, ahol a venti cserélje körülményes. -
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest