Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
válasz 123ricsi321 #56911 üzenetére
szia.igen rátudod rakni.1156,1155,1150 lyuk távolság tökéletesen meg eggyezik.
-
kromatika
veterán
válasz 123ricsi321 #56909 üzenetére
nyugodtan vedd meg,mert befér.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz 123ricsi321 #56887 üzenetére
A CM 212 az 159mm magas és befér a gyártó állításával ellentétben. Itt saját tapasztalat alapján írnak.
Nem akartam magamat idézni:
Glaz-doz-fhut
#56762[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
pipo112
őstag
válasz 123ricsi321 #56894 üzenetére
Hi amit még ajánlani tudok az a Macho 120 az 150mm magas , az szerintem tuti hogy be kell menjen és 12-es ventivel best buy , ez biztos kordában fogja tartani a procidat még húzva is .
Az ára sem vészes http://www.merlinhardver.hu/images/products/b12718299fk4cb8887bfke82k.jpgAzt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
Potzee
addikt
...212 EVO 168.5 mm?... biztosan jól mérted? nagyobb lenne, mint egy HR-02 Macho vagy egy Dark Rock Pro 2?
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
kromatika
veterán
szia.ha leméred az a biztos,nem a gyártói oldal.én sokszor raktam cm házba nagyobb hűtőt,mint ami a honlapon szerepelt hogy bele fér.a cm házaknál elő szokott fordulni,hogy nagyobb hátő is befér a házaikba,mint amit a gyártói oldalon megadnak. az alap tartó bakok fél centi,és kb a lap a benne lévő procival,a kupakig max 1cm. És ebben a házban nincsen kábel elvezetési lehetőség.maga a ház 180mm széles.Tehát esélyes a 160mm.
-
Morris
veterán
válasz 123ricsi321 #56892 üzenetére
Biztos hűvösebben mint a gyári. Egyébként ahogy nézegettem, ezzel a mérettel meg vagy lőve kicsit.
Nekem ilyen hűtőm van egy i5-3470-en, igaz nincs tuning, de idle 30 fok. Agyon terhelve 40 fok. (és itt még csak a fordulat tartomány felét sem éri el egyik venit fordulata sem!)
Ház Cooler Master N300 (elöl-hátul 1-1db arctic 12cm-es venti csinál kereszthuzatot.)[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz 123ricsi321 #56890 üzenetére
Thermalright True Spirit 120M (BW) rev. A.
Thermalright True Spirit 120 M BWnem ugyanaz a két méret, de mindkettő pont befér.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Én a gyártónak hinnék. Rossz érzés mikor nem tudod a helyére rakni az oldallapot és utána azon gyötrődni, hogy mi a francért vettem meg ha úgyis tudtam...
-
pipo112
őstag
ha 148,5- öt ír akkor az annyi ilyenbe nem szoktak tévedni ,de ha te 160-at mértél a 168,5-ös cooler akkor se férne be
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest