- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.bullet
tag
válasz
lbalog01 #6183 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Cooler Master Hyper TX2-t fogom megvenni. Akkor ez 60 körül fogja tartani remélhetőleg. Már réggebben is kinéztem magamnak, csak nem volt sehol. De most találtam egy üzletet. Ha el fog fogyni, akkor max. megrendelem.A Hyper 212 is nagyon jó, ezt akartam eddig, csak nem szeretnék ennyit külteni a CPu hűtőre (mivel nem quad-om van.
).
-
@tco@
aktív tag
válasz
lbalog01 #4887 üzenetére
Sziasztok! Több éves problémára keresek megoldást, a processzorom alaplap és hűtő csere után most 65 fokos, és csak netezek. Eddig ilyenkor nagyjából 45 fokos volt,szervíz óta lett ilyen rossz, de már régóta probléma ez. Ha itthon 32 foknál melegebb van, akkor játék már esélytelen. Jelenleg 28 fok van, és így ilyen meleg.
A gép így fest: Intel Pentium 3,06 ghz hyper threading processzor (hyper threading kikapcsolva biosban, de nem segítet), 1256 MB DDR1 ram (256+1024 MB), ati radeon 9550 vga 256 MB, Samsung sp0842n winchester 80 g, Asrock p4i65g alaplap. tudom a deszka nem nagy szám, előtt abit sg 72 volt, és akkor kb. 15 fokkal volt hűvösebb, de július környékén semmi játék. Próbáltam sok programot hőmérséklet kijelzésre (motherboard monitor,5 PC alert 4, hardver sensors monitor, everest ultimate edetion, speedfan stb...) de egyik se tűnt túl megbízhatónak. Most PC alert 4 és speedfan fut, kettő között van kb. 4 fok különbség. Az alaplap 42-44 fok körüli, és csak netezés közben ahogy már írtam. Először volt a gyári Intel hűtő, de a gyengesége, és zajártalom miatt cseréve lett egy super silent 4 (2500 Ft) ultra-ra, és így volt 50 fok körüli és halk. Most egy állítható, titan cpu cooler van bent (3800 Ft) és nem jó...pedig fordulatszám maxon van (4000). Már nem tudok mit csinálni, a gép tetőtérben van, 3 réteg szigetelés, egész nap 25 fok felett, nem ritkán 35 körül. Ha bármi tippetek van egy jó hőmérséklet kijelző programra, vagy egy hűtőre, ami végleg rendet tesz nála, osszátok meg velem, köszönöm!
És elnézést hogy rosszra írtam, csak véletlenül válasz gombra futott a kezem...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
lbalog01 #4887 üzenetére
Valahogy én is így jártam, pont ezért néztem be ide.
Xigmatek S1283-al alapon 48-50 fok. Manuálisan 100-ra állítottam a ventit, de semmi hangja, nem hallom, hogy felpörgött volna, és tök mind1, hogy 30%-on, vagy 100%-on pörög, ugyan annyia a hőfok.
Szintén nforce-os lap...
Szüval én is várnék ugyan erre a kérdésre választ...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest