- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyward87
csendes tag
Szia
A vizes blokk csak amiatt jutott eszembe hogy 12-13 körül láttam párat (nyilván a legalja). A kíváncsiság dolgozott bennem. Nem egy izom proci az tény de az igényeim egyenlőre kiszolgálja, illetve nem tudom ez az 50 fok jó vagy nem a gyári hűtőjével.
164mm elvileg a max méret hűtésben.
A szerelés megúszását úgy értettem hogy a mostani felfogatásra illeszkedő létezik e? Vagy hátlapot stb mindenképp cserélni kell . (2014ben raktam össze utoljára gépet elnézést az értetlenkedésért). -
bence5511
csendes tag
Hello!
Gondoltam visszajelzek, hogy végül erre esett a választásom:
ID-COOLING SE-226-XT BLACK
Ez a hűtő tökéletesen megoldotta a túlmelegedés problémát, köszönöm szépen a segítséget még egyszer. -
szami777
addikt
Köszönök minden segítséget, vègül egy deepcool AK500 lett a befutó mert azt tudta gyorsan hozni a futár és rajta volt az topik ajánlott listáján is, illetve külföldi tesztek is jókat írtak róla.
Vègül úgy döntöttem le tudom egybe a cserét, vettem egy fractal design focus 2 hàzat meg 3 arctic freezer 12 pwm ventit, szóval asszem a kövi pàr évre megleszek.
Köszönöm még egyszer. -
szami777
addikt
Sajnos benéztem, ma reggel eszméltem rá, hogy a ram miatt nem fog beférni a hűtő.
A gskill trident ram 44mm magas.
Van valami olyan minőségi hűtő 20-25 magasságában lga 1700 kompatibilitással, ami esetleg ilyen magas rammal kompatibilis?PL id cooling a610 kevés az i7-hez?
-
rxmiss
tag
igaz, a venti. ha meg cserelni kell, akkor egy csendes jo minosegu elegge megdobhatja a koltsegeket.
marad a passziv
HREH:
a brocken kisebb ventivel sem fer epp be? a borda 'csak' 161mm[eszerint]
egyetlen 120-assal jo lehet. vagy akar a gyari ventit (mert ketto aztan tuti nem kell) lejjebb tolva? -
HREH
senior tag
Rowon, vargalex, rxmiss: nagyon köszönöm a válaszokat
Meló után megnézem transcode nélkül a visszajátszást.
Tudná a GT1030 is szerintem, de közben utánajártam, lehet NV kártya sem kell, dokumentáció alapján intel QSV-vel is menne a HW gyorsítás, akkor max. egy hűtőVan itthon egy Brocken 3 BE, bedobozolva a szekrényben, nem tudtam eladni... az jó lenne rá, de 165mm magas, így nem fér be
Szétnézek majd aprón, hátja szembejön valami batár
-
-
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
A gyári hűtő mostanában elég hangos terhelés alatt, ezért csendesebb hűtésre váltanék.
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
10.000 Ft alatt szerettem volna maradni
2.: Milyen házba kerül?
A hűtés mellé új házat kap, egyelőre egy Gembird Fornax 4000 van tervben, főleg a nyitható oldalplexi miatt, de kérdés mit kezdek a 3 tűs csatlakozójával...
3.: Milyen alaplapra lesz?
Gigabyte B460 HD3
4.: Processzor és videókártya típusa?
i3-10100F és Gigabyte GTX 1050 ti
5.: Ramok pontos típusa?
GSKILL F4-3000C16S-8GISB és Kingston Fury KF2666C16D4
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
Inkább fehér színű és RGB (vagy legalább valamilyen szín)Összefoglaló alapján egy fehér se 214 XT volt a befutó, viszont van rajta 3 tűs csatlakozó, ami elméletileg nincs a lapomon. Megnéztem az RGB-s ajánlásokat, de a Thermaltake King-en is van, a 224 XTS-en is mintha láttam volna.
mod: "Azt a 3 pines ARGB csatlakozót max nem kötöd be, attól még a 4 pinről működni fog a venti. Vagy, ha zavar, akkor veszel rá egy natúr hófehér ventilátort" ~ RGB ventilátort úgy szerettem volna venni, ha be is tudom kötni.
Azért kár többet fizetni. Sima 4 pines megoldás nincs, ami beköthető a SYS_Fan-ba és arról kapja a világítást is (akár egyszínű)?
-
Rottweiler89
senior tag
Értem én, de ne rajtam spóroljanak már, mikor szükségem lenne rá...
Tegnap mondom nekiállok, hogy megvalósítsam azt a megoldást, mint amit te. A Hexform nem egy nagy állat ház, mint tudjuk, viszont szép és olcsó és stb., de nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy kb. minden útban volt. System fan ki felül, VGA ki. Gondolkodom, hogy bekapcsoljam, ne kapcsoljam a gépet picit, hogy melegedjen a paszta meg a borda... Na de Ádámka okos, nem kell azt bekapcsolni, mert hülyeség az egész. A facomat... Ugye írnom sem kell, hogy procival együtt sikerült leszedni a bordát.És persze a lap is resetelte magát, szóval minden flottul beállított dolog BIOS-ban kuka, fcuk sake.
De "felraktam" a másik ventit, fotóval nem prezentálom, annyira rossz, szóval holnap szedem le vissza.(amin még dilemmázok, az egy Frostflow X 120 vagy a Lite, de ez már nem ide való dolog). Csavarozni csak ventik nélkül lehet, így dobom a kukába az elvet. -
Vertexis
lelkes újonc
"A Thermalright prémiumtól azért messze van, mint ide Nagykanizsa." Ez azért nagyon nagy túlzás. Burst Assassin és NH-U12S összehasonlítási alapom van. A Noctuanal maga a hűtő semmivel nem ad premiumabbra utaló jelet csak a letisztultság ami nemrégiben nagy divat lett mindenhol, nekem a fekete van. Ventilátora tény hogy 2x nehezebb, tetten érhető a "prémiumabb" anyaghasználat de 70% felett zajosabb is. Papíron a Noctua légnyomása jobb, ezt konkrétan nemtudom érzékelni de a levegőt mindkettő venti tolja szépen. Az meg hogy saját szabadalom, örök élet garancia stb szerintem a mai világban semmit nem jelent ha ekkora felárról van szó. Nagyon nagyon kevés az a felhasználó aki 10+ évre vesz bármit is a gépébe. De lényeg a lényeg az én összehasonlítási alapom 13e vs 35e forintos kategória. Hőfokban ugyan az a setup ugyan az a szoba hőfok szinte tizedre ugyan azt a hőfokot tudja a 2 hűtő. Maga a borda mindkét esetben kijelenthető hogy ténylegesen örök élet amíg támogatja a felfogatást ventilátort pedig azt vesz mindenki a hűtőre amit akar. Ez esetben csak a Noctuamon lévő venti közel egy Burst Assassin árában van. Én csak azért cseréltem le mert 18e forint volt és nagyon kellett a matt fekete hogy passzoljon a gépbe. Ha készült Burst fekete verzióban biztos hogy sose néztem volna rá más léghűtőre.
-
rxmiss
tag
de, epp ezert kicsit csaltam
az egyik proci pl egy e5-2648L v4 amiben pont az a jo h keveset fogyaszt. de igen, a 22 magos 2699v4-et mar kellett huteni rendesen. -
rxmiss
tag
valahol azt olvastam h a gyarto szerint kb 3 fokot nyertek vele.
ezzel kapcsolatban pedig ket feltetelezesem van:
1.) miert segit?
a gyartastechnologia fejlodese miatt a hutendo felulet egyre kisebb (legalabbis asztali fronton) es ezzel a gyari processzor kupakok (IHS - integrated heat spreader) nem mindig kepesek megbirkozni eleg hatekonyan, ugyanugy maradnak forro es kevesbe forro teruletei. az megintcsak masik tema, amikor a gyarto sporol a forrasztason es valami kozepesen felejtheto trutymot hasznal, akkor szinte mindegy mit teszel fole. talan emlekeztek, volt olyan cpu huto modding is, ahol az egyebkent kozepre pozicionalt procihutot kicsit eltoltak azert , hogy a kupak alatti harom csiplet-hez jobban igazodjon (AMD Zen arhitektura, pl I/O die + 2 CCX). tehat, hiaba van sok heatpipe-od, ha igazibol csak azok visznek el a lamellakra eleg sok hot, amik az IHS kelloen forro reszeivel erintkeznek - feltetelezve mondjuk a direktben erintkezo kialakitast - a tobbi cso az kisebb hatekonysaggal tud resztvenni a meloban. na ezen segit a vapor chamber kialakitas, mert az abban eros h hatekonyan oszlassa el nagy feluleten a hot, ergo az osszes 'kozrefogott' heatpipe jobb esellyel szallit egyforma mennyisegu meleget.2.) miert nem terjedt el asztaliban?
mert nincs neki helyes mert ha van hely, akkor csak hangosan lehet akkora szelet csinalni hozza h jo legyen.
szerver fronton, ahol nagyon sokszor kovetelmeny az 1U-2U-3U kialakitas, viszont tipikusan sokszaz wattos procikrol beszelunk, muszaj valahol elfernie a hutesnek. 'szerencsere' a szerver foglalatok tipikusan oriasiak (tobb dolog miatt is, egyreszt sokkal tobb magot zsufolhatnak bele, masreszt fizikailag is kell a hatalmas socket ahhoz, hogy meg lehessen novelni a pinek szamat, pl ha a memoria-csatornak szamat emelik). en sokaig 2011-3 socketu procikat hasznaltam ami asztali es szerver lapokon is elterjedt volt (x99-es chipset es c612-es chipset, de ott meg van a kavaras a square vs non-square foglalattal), ott mar vannak egeszen kivalo vapor chamber-es hutok is, amiknek a hatekonysaga is jo.
illetve GPU-k hutesere is mar beveti tobb gyarto, tipikusan a felsobb kategoriakban, ott megintcsak a nagy feluleten valo hatekony eloszlatasra van szukseg.
egy SP5 socketes vapor chamber-es huto mar egeszen brutalis meret tekinteteben (118.0 x 92.4 x 27.0 mm) tehat ott nagyon jo hatekonysaggal lehet - es kell is! - nagy feluleten eloszlatni a keletkezett homennyiseget. 260W ekkoraban, azigen.
es vegul: miert nem lehet egy sima am4/am5 socketes huto vapor chamber-es? lehetne. de akkor egigero lamellak kellenenek hozza, vagy valami speci kialakitasuak, hogy raadasul viszonylag halkan atszelloztetheto legyen az elegseges mennyisegu felulet (a legtobb szerver elkepesztoen hangos, a tapegysegek meretezesenel mar igenis szamit a ventik altal felvett teljesitmeny, pl amikor 30W-os ventibol van 4, hogy az egesz dobozt at lehessen szelloztetni). viszont, ahogy tavolodsz a vapor chamber-tol, egyre inkabb a lamellak hovezeteseben bizol, ami jo esellyel azt is jelenti, hogy egy bizonyos hossznal nagyobbnak nem lenne ertelme. hova kanyarodtunk vissza? a heatpipe-hozmert az hatekonyabban viszi el a meleget nagyobb tavolsagra. nyilvan nem veletlen, hogy ahol van lehetoseg felfele terjeszkedni, ott a dynatron is a hocsoves megoldast valasztja.
na. bocs a hosszert
-
vezeralmos2
senior tag
Noctua csapágy biztosan 10/10, de a ventikkel nekem vegyesek az érzéseim.
Ház ventinek tényleg nincs jobb meg halkabb, de vettem én NF-A9-et és A4-et is, és ezektől a termékektől is azt várná az ember hogy ennyi pénzért jobb legyen mint a gyári.
Ezzel szemben az NF-A9 semmilyen szempontból nem lett jobb mint a gyári PWM 90mm-es ID-Cooling ventilátorok, inkább rosszabb.(914-XT-hez járt)
Ugyanolyan fordulatszám mellett zajszintben nem jobb, staikus nyomásban és légszállításban ráadásul szépen lemarad az ID-Cooling ventikhez képest. Akkor hova a felár kérem szépen? A Noctua venti majdnem annyiba került magában, mint az ID-Cooling hűtővel együtt. -
blp85
senior tag
Részben egyetértek veled, mert az innováció kell, ahhoz meg pénz szükséges (gondolom a vevőkör és név megőrzése miatt is van a hosszú távú termék támogatás). Viszont CriticalHit-nek igaza van abban, hogy kell a gyártók közötti verseny. Nyilván, aki prémium kategóriát vesz, vagy megteheti, hogy azt vegyen, annak nem számít annyira az ár, viszont az átlag user számára nagyon is sokat (ez igaz a gépház-, táp-, alaplap-, stb. vásárlókra is).
Mondjuk amíg nekem nem Zamma a Thermalright PS-et, addig azt sem tudtam, hogy ilyen gyártó létezik, illetve mennyire megbízható. Eddigi gépcseréimnél amúgy is mindent eladogattam a merevlemezeken kívül. -
CriticalHit
addikt
Ebben nem értek veled egyet. Úgy látom, hogy a Thermalright versenyre kényszeríti az ok nélkül túlárazott konkurenciát (főleg a Noctua és a be Quiet!) a kiváló ár/érték arányú CPU hűtőivel. Semmi működést befolyásoló minőségi hibát nem látok sem Peerless Assassin, a Frost Spirit, a régebbi Silver Arrow vagy a jelenlegi veretlen bajnok Phantom Spirit 120SE hűtőnél. Ráadásul a most bemutatott új Royal Preytor Ultra az elhangzottak szerint ráver még 4-6 C fokot. Mi a feltétele a jó CPU Hűtőnek? Tartsa a CPU hőmérsékletet alacsonyan a legnagyobb terhelés alatt is a lehető leghalkabban. A Thermalright teljesít.
Éljen a verseny! Itt az ideje, hogy 150EU-os léghűtőkkel a piacon lévők gyártók a fejükhöz kapjanak és elgondolkodjanak. Lássuk a Noctua válaszát. -
rxmiss
tag
ejha, az a GH200-as huto! nem csoda a merete, az nvidia szerint a gh200 450-1000W kozott konfiguralhato
meg igy is erdekes h 'csak' ekkora. -
abdulka1
őstag
Ez a jóember elhozta a gépet, így volt lehetőségem mérni egyet.
A helyzet az, hogy nagyon max 148 mm magas fér el, így az Assassin King 120 és a Burst esélytelen.#99070 Rottweiler89
Szia! Köszönöm neked is az ötleteket, de mint kiderült az ID Cooling sem fér el, ellenben az X 120 Refined alternatíva lehet, de akkor már, én az 5 hőcsöves 120 SE-t fogom neki javasolni ráadásul egy picit még olcsóbb is ez. Ha beleköt nekem, hogy ehhez nem adnak második ventilátorhoz rögzítő konzolt, akkor elhajtom a pi...ba. -
abdulka1
őstag
Köszi, remélem igazad lesz. Nem emlékszel véletlenül, hogy mennyivel volt drágább az SE-nél?
#99061 UserX
Most az SE verzióból is, csak a csillámpóni elérhető, de akinek beépíteném azt nem szeretné, és egyébként is a fene tudja miért, de a "teletalpas" megoldást preferálná . Végül is nagy baj nincs, nem életbevágó, majd vár egy picit a cimbi. -
kurtz
aktív tag
Kösz!
Többségükről néztem teszteket stb, aztán végül kukáztam az egész FD Pop Air dolgot és inkább hülyére overkill-eltem egy DC LT720-al egy DC CH560 kuckóban. Valószínűleg úgyse tudtam volna megállni, hogy ne DC Assassin IV-et vegyem vagy a DC AK620 digital-t szóval meh.Amit fogtam a házon / azon, hogy nem kell azonnal ventiket venni azt el is lőttem a hűtőn. Nem mintha anyagi megfontolás szerepet játszott volna a döntésben, de tegyünk úgy mintha nem lennék teljesen hülye.
-
Cifu
félisten
Itt jön elő a megbízhatóság kérdése.
Igen, az AIO-ok 99,99%-ban problémamentesek, de azért láttam már nem egy és nem két zajosodó pumpát, sőt (oké nem mostanában, de) szivárgó csatlakozást is. Ott pedig nincs könnyen kivitelezhető megoldás.Oké, láttam már gyártási hibás léghűtőt is, tehát itt is lehetnek problémák, ezt sem vitatom, csak a nagyságrend igen eltérő.
-
Cifu
félisten
Izlések és pofonok, de én nem vennék és nem ajánlanék AIO hűtőt.
Van némi tapasztalatom a léghűtésekkel az elmúlt uszkve 30 évben, és sose hagyott még cserben léghűtés. A legnagyobb baj velük az volt, hogy a venti hangos lett (szemétre a siklócsapágyas olcsó megoldásokkal...), ilyenkor fogtam, gyorskötöző, ragasztópisztoly, stb. megoldásokkal rá lehet heftelni egy másik ventit és kész, dolgozik tovább. Az igényesebb léghűtéseknél meg már eleve cserélhető a venti.
Vannak 10+ éves gépek a környezetemben / kezemben, amik a mai napig jól elmennek így, és megfelelő pasztánál sok év után is azt látom, hogy felesleges volt szétszedni, mert amúgy nem száradt ki a paszta - tehát konkrétan kár volt hozzá nyúlni.
Értem, hogy a felső polcos megoldásokról beszélünk, de tartósság és megbízhatóság terén egyszerűen nincs indok, ami az AIO mellett szólna a léghűtéssel szemben. Igen, a csúcs Intel procikat nem lehet kordában tartani léghűtéssel - de ez egy másik történet, ami véleményem szerint már messzebb mutat.
-
Mr.Pit
tag
Sztem ez nem gond. A linken látszik is, hogy csak AIO-k előzik a szóban forgó két hűtőt.
Azon meg sztem nem kell csodálkozni, mivel a Thermalright nagyon eltalálta az új hűtőit.
Peerless Assassinom nem volt még, viszont Phnatom Spiritem igen. Teljesen egyetértek, hogy zseniális hűtők.Ár-érték szempontjából ők a legjobbak. Viszont a Deepcoolnál az Assassin IV egyedülálló a maga nemében. Tapasztalatom, hogy szépen működik. Nem zajos és tényleg brutál teljesítmény (=Peerless Assassin
)
Idő kérdése sztem a cserélhetőség venti tekintetében. Azt viszont én is megerősítem, hogy a közel 50 ezres áron már sztem nem éri meg léghűtőt venni.
-
Mr.Pit
tag
A ventilátor cseréletőségének problémájával egyetértek. Másik hátránya az ára.
Gamers nexus tesztben is hasonló megállapítás [link]
Ellenben ezeket leszámítva teljesítményben brutális és nem az átlagos toronyhűtő kialakítás valamint a ventilátorok működtetése sem. Lehet rá szerelni harmadik ventit is.
Tegnapi nap épp alaplapot cseréltem a gépben és könnyen lehetett vele dolgozni. Ami nagy pozitívum, hogy nem lóg bele RAM slotba, ami nagyon sok toronyhűtőnél jelentkezhet magasabb memória esetén. A hátsó ventit sem kellett magasabbra állítani (lehetőség megvan), annak ellenére, hogy elég magas VRM van rajta (ROG HERO VIII).
Összességében én ajánlanám, bár meg kell hagyni ha a büdzsé szűkös, akkor ár-értékben van jobb alternatíva, viszont a megjelenését szerintem nem sok minden veri (bár ez szubjektív). Örülnék ha digital verzió is jönne belőle, mert a tetején elférne
-
Pityu.
nagyúr
Ezek esetleg érnek valamit?
Iceberg Thermal IceSleet G4 Silent
Iceberg Thermal IceSleet G3 -
Pityu.
nagyúr
-
Teaway
veterán
Az első, 120x120x25-ös ventije teljesen kompatibilis bármelyik másik ugyanilyen méretűvel, azaz szabadon cserélhető, a középső 140x140x25-ösről ugyanez sajnos nem mondható el az egyedi formája miatt, külön nem is forgalmazza a DeepCool, más típusra a csere meg olyan, mintha egy tűt keresnél a szénakazalban...
-
Dolphine
addikt
-
Dolphine
addikt
Szia!
Szeretném megköszönni a segítséget és az ajánlást!
Egy ARCTIC Freezer 36 Black került a CPU-ra és csend van!
Semmi vistíás, semmi vinnyogás. Én nem gondoltam volna, hogy ez ennyit jelent!
A CPU hűvös, az MVMe sem kap annyi meleget így minden rendben.
Még egyszer hálásan köszönöm! -
sacren
junior tag
Nem építek. Csak egy régi ahtlon procit cseréltem 95w volt egy phenom 1090t-re.Ez meg 125 w-os aminek az előző gyári hűtő már kevés.Azért rendeltem ezt a toronyhűtőt mivel teszteken elég jól hűtőtt. Csak az a kérdés ,hogy ezek a pöckök rá fognak e akadni [link] az előző gyári hűtőm pöckeire.
-
sacren
junior tag
-
egymegegy1
tag
Valójában a két hűtő közötti különbségre lennék kiváncsi , az egyik benne van az ajánlott listában a másik nem. Összehasonlítást nem találtam sehol és a körzetemben lévő sztech boltokban ezt a két típust rakták elém.
Kettő hűtő között csekéy árkülönbség van. Netes rendelést most kihagyom.
Alaplap neve Gigabyte GA-A320M-S2H/ később normál atx
Ramok Corsair Vengeance RGB Pro CMW16GX4M2C3200C16
Proci Ryzen 5 2600x / később R5 5600/X
Video kártya Evga gtx 1060 sc mini
Sharkoon T28 v1
Keret: 10/12ezer -
Catman
aktív tag
Feleségem szokott néha Photoshopot és Davinci Resolve-ot használni, max. akkor majd jobban felpörög. De jó lenne, ha máskor csend lenne.
Előző gépben egy i3-7100 proci volt, rajta egy Coolermaster GeminII M4 hűtő. Az szinte hangtalan volt. Valami ilyesmit szeretnék most is...
-
vezeralmos2
senior tag
Ez egy tök jól összevágott tesztvideó, bárcsak ilyen lenne az összes!
Ha szabad, megosztom az enyémmel készült 10 perces Cinebenchet is, ugyanez a proci+hűtő kombó megy most nálam.
Contact frame van nekem is, és TF-9 paszta. Annyi változás van, hogy egy P12 Max ventilátor van a hűtőn, és Auto.-n nekem 230 wattot kér a processzor, de cserébe tartotta a kb. 31 ezres pontszámot.
A másik képen pedig E-corek nélkül látható, szintén alap órajelen. Én egyébként így használom a cpu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- For Honor
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó