- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
-
LOGOUT
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség nektek, remélem nem gond.
Nem RGB-s a venti, sima 4pines, spectrum(ID-COOLING SE-214-XT) [link] -
Rottweiler89
senior tag
válasz
cntschibo #99667 üzenetére
Bőven elég rá, de ha már lúd, legyen kövér --> [ID-COOLING Frozn A410 SE]
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
vialli1973 #99525 üzenetére
Nincs mit!
Rowon Mellé kell hogy álljak, van tapasztalatom Thermalright hűtéssel és ventivel. Szerintem megéri a plusz 3.000-et az Assassin Spirit. A venti csaknem ugyanaz specifikációban, mint az Assassin King 120 SE-n. Sokat nálam ugyan nem ment, mert cseréltem, de jó a teljesítménye, és csendes is, ha be van lőve a profilja. -
Rottweiler89
senior tag
válasz
vialli1973 #99522 üzenetére
Ekkora összegből egy Deepcool AG300-as jöhetne szóba. Ha esetleg feljebb is mehet az összeg(8-9.000 Ft), akkor jó párat lehet ajánlani.
-
Rottweiler89
senior tag
Ezustroka
Ha esetleg érdekel 5 csöves Thermalright Assassin King 120 SE ARGB... Csak ajánlani tudom. -
Rottweiler89
senior tag
+1 a vízhűtésre, pláne, hogy elég rendesen le lesz terhelve, plusz, ha nincs visszafogva a proci, csipegeti is rendesen a wattokat.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
HaZsolt #99338 üzenetére
Nem akarom bírálni a léghűtést való választásod, de én ebbe a házba egy AIO-t tennék.
De ha már léghűtés, akkor Thermalright Peerless Assassin 120 Mini Black, ID-Cooling SE-207-XT Slim. És még marad sörre is, ha szereted. -
Rottweiler89
senior tag
hoshi
Nekem is 3600-asom van, fix 4Ghz-en 40-45°C idle, load pedig 70-75. Az a hűtő bőven jó oda, ahogy Rowon is írja.Elől a gépház elejében nincs venti?
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
SkiDev #99158 üzenetére
Az a 3pines az ARGB csatlakozó, ami az alaplapodon nincs sajna. Hiába veszel drágább hűtést, az alaplapodon attól még nem lesz header. Nekem sincs az alaplapomon csatlakozó, én vettem vezérlőt, meg átalakítót.
A 10100-hoz a 214 XT bőven elég, de ha már 10.000, akkor -->
Thermalright Assassin King 120 SE ARGB -
Rottweiler89
senior tag
Értem én, de ne rajtam spóroljanak már, mikor szükségem lenne rá...
Tegnap mondom nekiállok, hogy megvalósítsam azt a megoldást, mint amit te. A Hexform nem egy nagy állat ház, mint tudjuk, viszont szép és olcsó és stb., de nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy kb. minden útban volt. System fan ki felül, VGA ki. Gondolkodom, hogy bekapcsoljam, ne kapcsoljam a gépet picit, hogy melegedjen a paszta meg a borda... Na de Ádámka okos, nem kell azt bekapcsolni, mert hülyeség az egész. A facomat... Ugye írnom sem kell, hogy procival együtt sikerült leszedni a bordát.És persze a lap is resetelte magát, szóval minden flottul beállított dolog BIOS-ban kuka, fcuk sake.
De "felraktam" a másik ventit, fotóval nem prezentálom, annyira rossz, szóval holnap szedem le vissza.(amin még dilemmázok, az egy Frostflow X 120 vagy a Lite, de ez már nem ide való dolog). Csavarozni csak ventik nélkül lehet, így dobom a kukába az elvet. -
Rottweiler89
senior tag
válasz
bazsika007 #99076 üzenetére
Mennyiért? Milyen házba?
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
abdulka1 #99071 üzenetére
Bőven elég lesz arra a procira, nem kell második venti. 88W-os PD-vel a 3600-assal is boldogul, bár szerencsétlenségemre nem a legjobb darabot fogtam ki Vcore ügyben.
Az enyém lehet cserélve lesz hamarosan, ha az eredeti tervem kudarcba fullad(egyelőre nem kaptam választ a kérdésemre egy másik topikban), akkor a B alternatíva egy kicsi AIO, kíváncsiságból. -
Rottweiler89
senior tag
abdulka1
Ha nem kell ARGB, akkor ID-COOLING SE-224-XTS, Thermalright Assassin X 120 Refined SE.
A Ryzen 3600-asomon Thermalright Assassin King 120 SE figyel, 8K-ért jelenleg simán megéri. -
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
AMD FX-6100-ra ez megfelelő lenne? -
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
[link]
Megéri az árát? -
Rottweiler89
senior tag
Q6600-ra milyen hűtőt ajánlanátok 2-4.000 Ft-ért az oldalról?
-
Rottweiler89
senior tag
Opteron 2352-esekre lehet valamilyen toronyhűtést pakolni sufnituning nélkül? Vagy valami komolyabb hűtést?
-
Rottweiler89
senior tag
Nekem meg egy S939-es Athlon 64-en van az én gyári Phenom II-es hűtőm...
Szóval S754-re és S939-re jó az AM2,AM2+ vagy AM3-as hűtő is! -
Rottweiler89
senior tag
Én már linkeltem korábban egy TRUE-t is,meg Mugen-t is
Nah az akkor reklám volt...
-
Rottweiler89
senior tag
A Matterhorn is jó hűtő!
Vagy Norwand Rev. B
-
Rottweiler89
senior tag
Mondjuk egy ilyen,vagy egy Scythe Mugen 2 rev. B...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest