Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
Hali!
Arctic reezer 13 Pro Continuous Operation ventilátora hangossá vált ezért kéne helyette egy másik hasonló teljesítményű de halkabb venitlátor.. Ajánlatokat kérnék Fel lehet bordákra szerelni egyáltalán más ventilátorokat is a gyári helyett? Ha igen akkor hogyan?
[ Szerkesztve ]
-
Joco175
tag
Sziasztok !!!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ! Adott egy konfig Alaplap:Asrock Z77 Extreme 4 Hűtés: Thermaltake Frio Advanced ! A kérdésem a következő lenne ez a hűtés alá bemenne e ez a memória RipjawsX ? A segítséget előre is köszönöm !!!!
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz megölöm őket !!!! (skizofrének kiméljenek !!) BF3 /KeSeS-4Mec
-
kromatika
veterán
válasz superecneB #48193 üzenetére
igen fel lehet szerelni minden irányba,és a ventiknek sem gáz a vízszintes helyzet.
-
Bubszi
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy FX6300 black edition cpu-t. A stock coolerrrel nagy terhelés alatt 60-64 fokig melegszik fel, ami miatt a rajta levő ventillátor 4500-4900 rpm-en megy, és rettenetesen hangos. Akarok venni egy normális hűtőt rá, de sajnos nem nagyon értek hozzájuk. Egy Sharkoon Vaya házam van (gigabyte GA-970A-UD3 alaplappal), ami elvileg 185 mm széles. Mindenhol a CM hyper 212 evot ajánlják, de nem tudom, hogy beleférne -e. Gondolkodtam a TX3-mon is, de az meg sokak szerint hangos... szóval gondban vagyok.
Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a kombóval, vagy tudnátok ajánlani egy csendes hűtőt, elfogadható áron, ami biztosan belefér a házba?
Overclockingot nem tervezek egy ideig, egész biztosan.
-
superecneB
őstag
Köszi skacok! Mindenkinek. Most már tiszta minden.
-
syberia
veterán
Nem tapsztaltam hogy baja lenne attól ha vízszintes helyzetben van, a vga-n is így forognak a ventik Ha gyenge a minősége a csapágynak, akkor előbb utóbb fel fog hangosodni
https://howbad.info/
-
bombibmw
veterán
Fel lehet tenni elforgatva is.
Ez szabvány méret,tehát egy négyszöget adna ki,ha körberajzolnád.
Be kell férjen mindenhogyan.
A ventinek meg nem lesz baja.[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
válasz L1ZRRR #48191 üzenetére
(#48191) VeMaR™:
Melyik kábellel van probléma?
A hátsó venti kábelét lehetne valamivel "rövidíteni" ha elforgatnám a ventit, de mivel nem akadályoz légáramot, ezért lényegtelen.
Az alaplap felett végignyúló kábel az Audio kivezetés a front panelre, sajnos nem elég hosszú ahhoz, hogy alulról vezessem fel, így is feszül.
A winchester sata tápját valóban lehetne picit visszahúzni, de ott sincs akadályozva légáram.(#48192) kromatika:
Nem lesz baja a csúszócsapágyas ventinek ha vízszintes helyzetbe kerül?
A Himalaya-t lehet 90°-kal elforgatva felszerelni?
[link] Így kép alapján a felfogatása nem teszi lehetővé, de lehet becsapós és lehet, csak kérdezem. -
kromatika
veterán
válasz superecneB #48190 üzenetére
Értem.én a ház elejébe raknám a himalaya hoz kapott második 14 cm-es ventit,a bordát úgy raknám fel hogy a ház teteje felé fújjon a bordán lévő 14cm-es is.hátúl maradna a 12cm-es,(bár én VGA nlküli gépbe ,hátra ebbe az esetben nam raknék)és a tetőbe a másik 12cm-es ,de arra a helyre ami a hátsó helyhez esik közel.így jó kis huzat alakul ki.
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
válasz superecneB #48190 üzenetére
Kábeleket rendezzük el kérem szépen !
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
superecneB
őstag
válasz kromatika #48171 üzenetére
Jelenleg így fest a helyzet: [link]
VGA nincs, egyenlőre tervben sem szerepel."Ventilátor helyek:
1x 140/120 mm (elöl)
1x 120mm (hátul)
2x 140/120 mm (bal oldali panel)
2x 140/120 mm (tető)
1x 120 mm (alul)"Jelenleg elől egy 120-as és hátul egy 120-as stock fan.
[ Szerkesztve ]
-
madd dogg
senior tag
válasz kromatika #48164 üzenetére
Nem a bordához kellenek, hanem házhűtéshez, és így tudjuk levásárolni 0-ra a 220V-os kuponunkat.
-
bombibmw
veterán
válasz Malamute #48181 üzenetére
Nem kell azért huszonezres hűtőt venni,csak ha később lesz k-s proci esetleg.
Elég lenne egy Xigmatek Gaia is.
Ha később tuningolnál,csak akkor gondolkodj nagyobban/drágábban.
Viszont ebben az esetben leginkább egy Thermelright Macho lehet az aranyközépút.
Halk és nagyon jól hűt. -
-
L1ZRRR
senior tag
válasz syberia #48178 üzenetére
Igen, javasolt már valami használhatobb CPU coolert rá rakni mint a gyári, viszont ha nem tuningolja elég kell, hogy legyen.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz syberia #48175 üzenetére
Nem proci hűtés-el van a probléma, hanem azzal, hogy nincs rá rakva konkrétan.
AMD prociknak ez az 1-etlen pozitív dolog, hogy ott normálisan oda van fogatva, nem pedig 4 db kis gagyi műanyag.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz Malamute #48172 üzenetére
Sürgősen kapcsold ki azt a gépet, szedd ki, pasztázd újra és rakd rá a hűtőt.
Konkrétan nem érintkezik a hűtőbordával..
[ Szerkesztve ]
-
Malamute
tag
Sziasztok!
Egy ideje nem használtam a gépem, ki akartam tisztítani. Amikor megnéztem, hogy mi a poros, nagyobb problémát láttam: a gyári intel hűtő lejött (leeset). Visszaraktam, de amint elkezdtem játszani egy játékkal, ami nem hiszem hogy annyira nagyon megterhelő (WoW), megnéztem a core tempet hogy hány fokosak a magok.
Eléggé brutális ez még gyárihoz képest, sztem biztos nem jó.
[link]Ami nem öl meg, az megerősít... Kivéve a halál, mert az megöl.
-
kromatika
veterán
válasz superecneB #48167 üzenetére
ha a házban van vga,akkor hátrafelé fújva,és a másik 14cm-es ventit előre rakd.mindíg az a jobb ,ha a beszívó hatás az erősebb,tehát előlre a 14-est,hátra a 12-est.ha nincs vga,akkor felfelé fújva rakd be,és a tetőre a 12cm-est.
-
speedydb23
senior tag
válasz Rypejakten #48169 üzenetére
Tesztben ezt elég jónak találták:
Noiseblocker BlackSilent Pro Fan PE-P -
Rypejakten
addikt
Egy Noctua NF-B9 92mm jo valasztas lehet bordara 1,5k-ert, vagy keresgeljek tovabb?
-
syberia
veterán
válasz superecneB #48167 üzenetére
Én hátrafelé fújnék vele, a második venti mehetne a ház hátsó felére, így a meleg levegő könnyebben tudna távozni, mint ha a bordára tennéd fel (ami nem hozna sok - fokot a konyhára)
-
kromatika
veterán
válasz superecneB #48165 üzenetére
annyira igen
-
madd dogg
senior tag
Ha tényleg olyan jó a True Spirit 120M, akkor az ára miatt maradunk annál, mert akkor még belefér a kuponba 2db Arctic Fan12 PWM. IHS-t nem lesz, mert még 2 év gari van a procin.
Mindkettőtöknek köszönöm a segtséget.
-
kromatika
veterán
válasz madd dogg #48160 üzenetére
szia.mugen 3 jó választás,és itt nagyon jó áron van[link] True spirit 120 is nagyon jó,és kb egálban vannak,húzásnál is jól alkalmazhatók.Ebben az árban még megfontolandó a Alpenföhn Matterhorn Pure is.[link] Kiváló a hűtési teljesítménye ebben az ár kategóriában.Viszont ha 13 körül is eltudsz menni akkor a listádból Thermalright HR-02 Macho,vagy Thermalright True spirit 140
-
madd dogg
senior tag
Lista amikből választanánk (de más is jöhet)
Innen mehet 8-tól 13k-ig, csak innen, mert vásárlási utalvány ide van. Melyik lenne a legjobb? Torony kivitel kell, a ház max 162 magas hűtőket fogad.
-
madd dogg
senior tag
Sziasztok. Milyen hűtőt javasoltok 8 és 13k között i7 3770K-hoz?
Húzás vs. halk működés: Arany középút, mindkettőben legyen átlagosan jó.
Mugen 3-at néztünk, valamint Termalright True Spirit 120M-et. Innen jön az alsó és felső árhatár, a Termalright a legtöbb tesztben alacsonyabb ventifordulaton is veri a Scythe-ot, a Mugen pedig személyes kedvencem a Mugen 2 miatt, tudom, hogy azzal nem fürödhetek be.
-
kromatika
veterán
válasz superecneB #48154 üzenetére
Szia.Jó áron van ott nagyon ,de Alpenföhn Himalaya eggyáltalán nem alkalmas passzív hűtésre,de még fél paszívra sem.Főleg 3570K-hoz.Ez egy igazán sűrű borda,[link]finn távolsága 2mm,tehát nem passzívra módra van tervezve,és 500rpm-en forgó venti nem fújja át.Tapasztalatból mondom,teszteltem a Brockennel,és Matterhorn Pureval összevetve,és kb 1200RPM-ig egyforma volt a teljesítményük.Csak ez után kezdett kibontakozni a Himalaya előnye olyan 1400rpm-en.Szóval ha 500-800rpm-en szeretnéd használni akkor semmivel sem vagy előrébb ,mintha a nála sokkal olcsóbb pl Puret vennéd.Sőt a himalaya még hangosabb a sürűn,és nem csak átlósan futó lamellák miatt.Passzívhoz Thermalrigt HR 2 Macho az ajánlott,(finn távolsága több mint 3 mm)de az sem I7 3570K-hoz.Viszont azt már 5-600rpm-es venti is átfújja,és extra halk.
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
válasz jookomak #48156 üzenetére
Nem célom passzivizálni, anno a E2180-amon használtam 50%-os oc mellet EKL Cold Towert, tökéletesen "halk" volt, legalábbis számomra elviselhető 2db 5V-ra rakott Lian Li gyári 12-es házhűtővel, egy hd4850-nel AC s1 rev2-vel rajta egy sctyhe slip stream slim 800 rpm, a proci 600-800-900 körül forgott emlékeim szerint. Ezt a hangszintet nem tartottam zavarónak.
A mostani gépem: 2db 12-es xigmatek venti, az egyik 800 ra szabályozva, a másikat valamiért nem akarja leszabályozni az alaplap, majd átdugom másikba hátha ott lehet. (állítani tudom, hogy csak level 1 es sebességen menjen (9-a max) de nem történik semmi marad 1300-on)
A proci hűtőm gyári Intel. Meglepően halk (az előző generációhoz képest halkabb), de jellemzően motorzajos.Sokáig laptopot használtam és így megszoktam a relatív halk üzemet.
Akkor ezzel az alpenföhnnel jó leszek, a másik 14-es venti mehet a ház tetejébe.
Annyi kérdésem lenne még, hogy a procit úgy rakjam, hogy hátrafele fújja a levegőt, vagy 90 fokkal elforgatva, hogy felfele? Valamiért logikusabbnak tűnne, hogy felül nyitott alsó tápos házban jobban járok ha felfele tolja a meleget ami kényszeráramlásilag alapból felfele szállna. -
jookomak
őstag
Ott a pont előttem. Ez jó ár érte, a másik ventit be lehet rakni a házba, kevés jobb darab van nála. Minőségi ventiknek kb. 800-ig nincs semmi hangjuk. Passzívra viszont inkább macsó, bááááár tuning nélkül lenne csak elég szerintem, kordában tartott (offset) feszültséggel.
-
speedydb23
senior tag
Ha már két ventit adnak hozzá miért használnád passzívan?
Fogd vissza a fordulatot 500rpm körülire, máris nem lesz hangjuk az amúgy se hangos Wing Boost ventiknek.
-
superecneB
őstag
-
xeno204
aktív tag
Hali.
Szeretném lecserélni az Intel i3-2100-as procim gyári hűtőjét. A hűtést szeretném kicsit fokozni vele, de halkabb is legyen (meg azért beférjen egy CM Elite 342 házba). A bőség zavarában nem tudom melyiket válasszam, 4-5k körül gondoltam az árát.
-
kromatika
veterán
válasz Stifler85 #48140 üzenetére
A loki,és a sella helyett,amik 9cm-es ventivel szereltek,én inkább a 12cm-es xigmatek gaila ajánlom.[link] mind hangban mind teljesítményben sokkal jobb mint a az előbb említet két model,és bele fér a keretedbe. és a házadba is befér mert 159 mm magas.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz superecneB #48144 üzenetére
elvileg nem akadhat össze a ramokkal.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
superecneB
őstag
Üdv!
A Macho-val kapcsolatban még lenne egy gyors kérdésem.
Így fest ugyebár maga a borda.
Fel tudom -e rakni úgy, hogy az a része, ami nem lóg ki, (jobb oldali kép) így elférne biztosan a RAM modulok mellet. (A RAM moduljaimra 40mm-es magasságot ír a gyártó, nem tudom, hogy ez már a slotba szerelve mennyit térhet el)
Esetleg ha nem passzívan használnám, tehát még rajta lenne a venti, akkor is elférne -e az Asrock Z77 Extreme4-M lapon ez a csoda? -
Stifler85
csendes tag
Sziasztok !!
Thermaltake V3 házikóba milyen proci hűtés ajánlatok Am3+ a lefogatom és nem túl sok max 8 -
-
petij
tag
-
petij
tag
Sziasztok,
a xigmatek gaia mekkora házban fér el? 187-es szélesség elég neki vagy nézzek nagyobbat?
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz syberia #48125 üzenetére
igen én is gondoltam mondjuk egy i5 re vagy i7 re ... de még várok. Jelenleg nincs rá szükségem. 4-5 évet elmaradtam a játékokkal is, ezen a configon meg pl letudtam a crysys3-at és a tomb raidert szóval még nem olyan vész a rendszer (c2d 8550 van benne 8G rammal+ a gtx650) szóval még egy darabig elketyeg biztonságosan És a dell cuccok jók. nálunk is a cégnél minden dell. nincs velük baj.
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
syberia
veterán
válasz RoryBreaker #48124 üzenetére
Sokat nem költenék a helyedben erre, ezeket a brand gépeket közel sem lehet úgy fejleszteni mint a normális pc-ket. Egy újabb (s1155/am3+) konfiggal jobban járnál és akkor ezt el tudnád adni. ITT részletesebb választ kapsz.
-
RoryBreaker
aktív tag
A pdf et én is néztem, de számomra nem derült ki, hogy most mi van ebben a témában én csak a lyukak elhelyezkedésétől félek mind a processzorhűtőnél, mint az alaplap befogatásánál. Ki kellene próbálnom, de nem tudom, mert nincs hozzá cuccom, addig meg nem akarom megvenni a dolgokat, a ház is 30 rongy + a procihűtő... szóval nem tudom ... Pedig nagyon szeretem ezt a dellt. Bár mikor vettem bele egy nvidia gtx 650-es ott már gondok voltak, kicsit bontani kellett a videókártyáról
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
Apollo_21
addikt
válasz RoryBreaker #48120 üzenetére
Nálunk van 3ilyen gép a cégnél.még nem cseréltem hűtést bennük..de elviekben szerintem mivel h Core 2 Duo E6550 ilyen proci lapul benne..ami 775ös gondolom a lapon ugyanugy vannak sztem a hűtés felfogatásához szükséges dolgok.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
syberia
veterán
válasz RoryBreaker #48120 üzenetére
Úgy tudom hogy a Dellben nem normál atx alaplap van, sajnos a cpu hűtő felfogatása sem egyezik meg a cpu foglalat "utcai" típusával, javítsatok ki ha tévednék
[ Szerkesztve ]
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok. Van 2 kérdésem, aki tud, kérem segítsen. Van egy Dell Optiplex 755 nagytornyosházas gépem. Ez elég különc darab, mivel dell komplett gép. Azt szeretném megoldani, hogy egy processzorhűtőt kompletten kellene a procira dobnom, nem tudom, hogy a lyukak, felfogatás kompatibilis e a nem gyári proci hűtőkkel. A másik pedig, hogy ez az alaplap belemegy e más, normál számítógépházba. Mert egy fractal design define r4 házban szeretném átpakolni a cuccokat a gyári dell házból. Köszönöm!
-
syberia
veterán
válasz kromatika #48118 üzenetére
Neked és Potzee kollégának is igaza van, több dolog befolyásolhatja ezért kell kipróbálni mert az elmélet nem mindig egyezik a valós használattal, egy tesztben-úgy rémlik-azt hozták ki hogy a hátrafelé mozgó levegő az ideálisabb, de másik házban talán felfelé fújva lenne hatékonyabb. Szvsz nem lesz nagy különbség a kettő között.
-
kromatika
veterán
válasz Potzee #48117 üzenetére
Én pont fordítva tapasztaltam.Azt vettem észre hogy ha a vga-ról lejövő melegebb levegőt szivja a proci hűtő ventije,(teháhát felfelé fúj)mindenképpen 2-3 fokkal melegebb a proci,mind alsó mind felső tápos ház esetén,mint ha a "normál" módban a ház elejéről áramló frss levegőt szivja,és hátúl ki fújja.
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz Tarill #48113 üzenetére
Alsó tápos, felül perforált házban néhány (1-2) fokkal hatékonyabb a hűtés, ha a venti lentről a ház teteje irányában fúj. Drasztikus változásra azért ne számíts.
(az alsó tápos, felül perforált házak szellőzése alapból jobb mert a felfelé szálló meleg levegő könnyebben távozik a házból a ház tetején, mint egy felső tápos ház hátulján...erre segít rá a venti)PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Apollo_21
addikt
-
Tarill
őstag
üdv! kicsit off de azért ide is tartozik, van egy cm tx3 evo cpu hűtőm ami most úgy van a gépben hogy a ház eleje felől van a veti és a ház hátulján fúja ki a levegőt, az meg lehet csinálni hogy a ház alja felé nézzen a venti és a ház tetején fújja ki a meleget?
-
proci985
MODERÁTOR
-
-
smiti
veterán
válasz piRate_nEx #48104 üzenetére
A Prime az már nem a legjobb ezeket a procikat izzasztani, a (#48098) postban már megírta Potzee, hogy tessék az AVX-es LinX-et használni.
-
piRate_nEx
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest