- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
[Prolixus] #88374 üzenetére
Igen, Cherry profil. A dyesub a jó iparosmunka szintjén van inkább, ahogy előzetesen is vártam, a csúcstól messze van.
A sárgás alapszín a megsárgult papírlapokra utal, emiatt az ábrák sem olyan élénk színűek. Élőben nagyon illik a készlethez, de emiatt csak kevés billentyűzetszínhez passzol jól, a világos színűekhez pedig szerintem egyáltalán nem, oda fehéres alapszín kellene.
A legnagyobb kitolás, hogy homingból csak bar van, nuku nipple, és az a bar is bolhaméretű, alig érezni, így időnként még el-eltévedek 1 oszloppal. Oké, persze én vagyok a hülye, hogy ezeket az alfákat tettem fel a QWERTY helyett
Szerencsére már vasárnap óta rengeteget javultam, a távolságok ismételt betanulására, és a tényleg vakon gépelésre, amikor még a szemed sarkából akaratlanul lepillantva sem tudsz csalni, tökéletesen alkalmas a készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motoros topic
- LG V30 - vezércsel
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro
- HATALMAS AKCIÓ - 45% KEDVEZMÉNY / Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 2.000ft-tól.
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Keresek GIGABYTE GK-AORUS K7 magyar nyelvű billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged