Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
copass #57682 üzenetére
Köszönöm! rendelni fogok egy ilyet is, van még idő mire a nyák megérkezik
gondolom az 1mm-es és a 0.8-as között nincs különbség (amit ajánlottak 0.031 inch az kb 8 mm)
Esetleg valaki használ itt Lily58-at? Minél többet nézem, annál jobban bejön és szívesen kipróbálnám.
Találtam egy ilyet:
https://josef-adamcik.cz/electronics/let-me-introduce-you-sofle-keyboard-split-keyboard-based-on-lily58.htmlEz annyiból jobban tetszik, hogy több gomb van rajta és két db encoder (amit egyelőre szívesen használnék egy - két dologra, persze használat közben kiderülhet, hogy nem jó rá..., de most még tetszik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest