- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hyperspace #4993 üzenetére
Zafira,W turan ,Renault scenic
-
Viszlát
addikt
-
Integra
titán
4 db 15ös alufelni görgözés szereléssel, centírozással kompletten 25 rugó lesz
vicc -
Viszlát
addikt
válasz
Integra #4996 üzenetére
Mindig lesz ilyen. Talán emlékszel, pár hete írtam, hogy ismerősék vettek Corollát. Azóta gömbcsuklót és teljes gyújtást kellett cserélni az autóban. 400 km van a kocsiban. Ezzel szemben unokatesómék kb 3 éve hajtanak egy Zafirát és semmi gondjuk veleNah, ezért nem tud senki tutit mondani
-
plömplöm
őstag
válasz
cimbim most vett a múlt héten egy 7 üléses 1.3multijet doblót, egy évesen légkondérral megállt három milkából
-
Uher
aktív tag
válasz
uj vagy használt?
használtan esetleg:
[link] -
Viszlát
addikt
válasz
Kényelmes, megbízható és olcsó fenntartású: Zafira.
-
hyperspace
őstag
milyen autot vennetek 5 millio alatt egy 5 fos csalad helyeben?
-
Viszlát
addikt
Azt áruld már el nekem légyszíves, hogy ezt miért nem lehetett egy hsz-ben megoldani. Köszönöm!
mod: válasz a 4988-4991-re
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Ki volt az az állat, aki ezt a bizniszt beajánlotta nektek?
Bontóban 2 és 3e forint közötti árfolyamon lehet karbit vásárolni.
Amikor elvileg vennem kellett volna megnéztem, igaz, nekem végülis jó lett a Samara karbi. Az alacsony fordulaton kevés benzinnel elmegy, nagy fordulaton meg megy mint a barom. -
tildy
nagyúr
válasz
#00809728 #4975 üzenetére
Én szeretek vezetni
De csak mióta lecseréltem aztaz ''ócskavasat'' , amit mindig szerelni kellett, bármennyire is szerettem.
Viszont ez a póniló, hát öhm. (Tudom, tudom, van száz ezerszer jobb kocsi is.. De ez annyira nekem való, anynira kézreáll.. ) (megkockáztatom, jobban szeretem vezetni, mitn az újjabat...)...
Mondjuk annak nem nagyon örülök, hogy 2000-2500 körül éledezik igazán 4esben...
Kiváncsi vagyok aesirhez mit szólhatnak, mikor roverjét vezeti... Neme gy megszokott látvány lehet az sem..
Bár a legledöbbentőbb az volt, mikor múltkor egy nagy volvót láttam női sofőrrel.. (paráztam is, ohogy az emelkedőn nehogy vissza guruljak rá...)
Fokukac: vagy férfiakat orruknál fogva
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
igen, a nő az háztartást vezessen!
esetleg naplót, vagy áramot...
na jó, félre a tréfát. a nők egy része nagyon jól tud vezetni.
a másik részének viszont túl nagy kihívás, hogy egyszerre figyeljen az útra, a tükörre, meg a műszerekre is, ráadásul sokaknak mozgáskoordinációs zavarai vannak, azaz nem tudják kisázmolni a testek várható útvonalát.
[Szerkesztve] -
Viszlát
addikt
válasz
#00809728 #4960 üzenetére
Az F1 még rosszabb, én is olyat akartam, de akárkivel beszéltem akinek olyan van, lebeszéltek róla, merthogy 2-3000km után iszonyat hangos...
Nekem most Dunlop Sp Sport 9000-em van és soha életemben nem éreztem még így tapadni autót... hátránya annyi, hogy megyek mintazállat ahol lehet és élvezem a kocsi fekvését meg tapadását... -
törölt tag
válasz
Scream007 #4955 üzenetére
Most nekem vadi uj Marangoni Zéták vannak a tipuson.Hát gyerekek akinek előtte volt Yokohama V102-ese az a Marangonit csak fikázni fogja.
Én nem teszem de az biztos alig várjom,hogy lekopjon és váltok is vissza.
Yokohama előny nagyon lágy, jó tapadásu gumi.
Hátrány-kopik
De valamit valamiért!
Még gondolkodtam a good year f1 gumikon is de nem kaptam senkitől semmiféle visszajezést. -
törölt tag
Egyébként a haver 18t 4*4 seatját szeretném kiprobálni mert már igérgette csak nem volt soha közös szabad időpontunk.
[link] -
törölt tag
Egyébként anno én is megjártam és azota nagyon odafigyelek a gumik állapotára.
Michlen téli-nyári gumi hulladék volt a corsámon.
Mnetem egy autóuton és volt ott egy vizátfolyás.2 ültünk az autóban és ugy megdobta az autót,hogy majd kiugrott a mandulám.
Haver aki az új citroenjével jőtt utánunk az mesélte legalább a kocsi ugy fél métert mintha odébb ugrott volna.Pedig csak 90-100km/h volt de igy is félelmetes volt.Baleset nem tőrtén ill kár sem.
Azota nagyon meggondolom milyen gumit is szereltetek fel! -
Scream007
őstag
válasz
_Volkovy_ #4945 üzenetére
sehol de mindenki ezt mondja hoyg kanyarodni gyorsabban stabilabban lehet alifelnivel, nagyobb sebességnél.
..na most ez igaz vagy sem.
ha meg nincs sportfutóműved akkor csak gyikolod a normált, aminek max a pénztárcád látja kárát.
Én nem emgy városba 50nel, ha van hely akkor 70nel kb én ezt biztonságosnak ítélem, senkit nem ütöttem el sőt még csaka veszélye sem állt fenn ennek soha.
Lassan át kéne mennünk a másik topicba??nemde -
Scream007
őstag
válasz
#00809728 #4943 üzenetére
Hát városban nem is.
Azért a jogsi kell...
3000 fölött lehet menni 60nal is
Nem futunk össze mert esélyem nem lenne, de ha olyan benzinesen lesz akkor oks
Minap ültem, szomszéd s40ébe t4es autószerelő ő picit házilag felpiszkált benen dolgokat így lett 200 feletti 1.9es turbó.
hát nem semmi, 1500-2000es fordulaton 5en ültünk benne és mikor 2esbe padlót jnyomott az üléshez nyomodtunk -
Scream007
őstag
válasz
_Volkovy_ #4939 üzenetére
persze főleg ha rally editiont csinálsz belőle
Hát azé a 100 nálam is becsusszan városba ha van hely, autóúton meg amíg nem jön elém valaki de olyan 150 környékén megállók.
Régebben én is átlag 170nel mentem pályán de feéltem a 3.5 éves jogsim...max 1-1 kihuzatás, azt beállók 150re ott még csak csekket kapok, kindulva abból hogy 140nél még az sem biztos hogy le tudnak lőni. Kanyarhoz fsportutómű kell meg alufelni nekem egyik sincs sajnos.még
-
törölt tag
válasz
Scream007 #4940 üzenetére
Szia!
Épp az előbb írtad,hogy nem nagyon mész 150felett.
Most meg azt írod autókázás 3000rpm felett keződik.
Hát nálam a 3000rpm akár 160is lehet 6speedben.
Nem rossz a benzines de én sosem írok olyant itt,hogy sosem kéne benzines autó.
Ha gondolod Bp-n ősszefuthatnánk 1-szer és majd megmutatom milyen ha egy diesel autó 4wd el kezd huzni.
Biztosan van benzines is ebben a kategoriájában jóbb is de valahogy nekem mindig is dieselhez huzott jobban a szivem.De kinek a pap kinek a papné..... -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
#00809728 #4941 üzenetére
Hát nem pont erre gondoltam
, de tény, hogy könnyű a segge, rá kell érezni.
A széria futómű nem sokáig marad már az enyém alatt. Drámaian fog javulni a kanyarsebesség-, és stabilitás, ha át lesz építve. Kárászy gátlók, zöldszilentek és Niva/Volga rugók.
A többihez nem tudok mit hozzátenni
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
_Volkovy_ #4939 üzenetére
Ja az tuti.
Mentem be Bp-re és a Erzsébet híd elején jártam még ahol kezd lejteni az ut.
Jőtt a belső sávban egy ladás 3 fiatal koruval.
Kb ugy 60-70km/h-val gurultam lefelé az ''S'' kanyar felé amikor ez az álatkirály beletaposott és a kocsi az ''S'' kanayrban átjőtt az én sávomba majd vissza az ővébe de közben a lada hátulja csapkolodott ide-oda.Sérülés nem tőrtént de ha nem veszem észre időben akkor pont belém jőtt volna oldalt.
Szoval száguldozon és menjen mint egy állat de csak ha egyedül van és egyedül van az utakon.
Nem egy barátom ill munkatársam temetésén voltam az idén autóbalesetben elhunytak más gondatlan vezetése miatt.
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
válasz
#00809728 #4937 üzenetére
akkor nekem sosem kell dízel
Jó akkor finomítok picit az autózás 3000 felett kezdődik szerintem, ez nem azt jelenti én mindig ebben a tartományban vezetek eltudok én 1500assal is menni de ha élményvezetni akarok akkor nem fogok így menni még akkor sem ha picsára aláz egy másik autó harmad akkora nyomatékkal(de mondjuk 2x akkor motorral) -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Scream007 #4935 üzenetére
Én kibebaszott gyorsan vezetek, remélem ez érthető
A 170 nem ritka, pályán meg a 200+.
Mostanában kedvem nincs hozzá, de régebben brutál dolgok mentek, öt emberrel 150-el repültem át sorompón, stb.
Tényleg meg voltam húzatva, örülök hogy ennyivel megúsztam.
Most amióta megvettem a Ladát, más szelek fújnak. Ez nem is bír olyan sebességet, meg nem is arra találták ki, hogy ezerrel kanyarodj vele. De kis gyakorlással ezzel is lehet szép mutatványokat végrehajtani. -
törölt tag
válasz
Romeo23 #4936 üzenetére
Néz körbe alkatrészeseknél is és érdeklődj árak után.Érdemes.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy drága csak azt kérdez rá alapvető dologra előljároban.
Mert könnyen lehet 900.000ft autóból egyből 1milla amire minden alapvető dolgot kicserélgetsz.
pld szürök,szíjak,olajak
fékek ill gumik állapotára külön felhívnám a figyelmedet.
[Szerkesztve] -
Romeo23
tag
Sziasztok!
Szeretnék pár hónap múlva autót venni. Sajna nincs rá sok. A max 900.000 Ft, de az nagyon max. Tudnátok valamit ajánlani? Én a Colt-okat nézegettem, megéri 8-10 éves Colt-ot venni? -
Scream007
őstag
válasz
_Volkovy_ #4932 üzenetére
4 emberrel sosem mennék 160nal csak pályán.
Máshol csak akkor ha ohne forgalom pl:kora reggel, vagy max 2én+1ember van.
Azért van épp ész nálam is nyugi, ami leheettlen azt én sem akarom elérni
Esőben mentem már 150nel xar érzés volt a kanyar, többet nem akarom érezni azt az érzést, és nem is fogom mert ha esik akkor speed down modeKopott gumi az 1 dolog, ha tudod hogy olyna ne menj annyival, és havon mentem kopott nyárival az elején, 1x elég volt érezni azt a xar érzést hogy nem rajtam mulik hogy megállók hanem a szerencsén
Mind1 aki eddig velem utazott mind azt mondja nem kétség sportosan vezetk de biztonságosan., aztán hogy mindenki rosszul értékelt e vagy sem ez passz, más lekkébe nem látok.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Scream007 #4927 üzenetére
Majd amikor négy utassal 160-ról rövid lesz a fékút a poros út és a kopott gumi kölcsönhatása miatt, akkor kicsit átértékeled a dolgokat. Tudom, velem ugyanez volt.
Amikor már azt hiszed, te vagy az Isten, és mindent bevállalsz, mindenhol elférsz, mindig leforgatod, előbb-utóbb esel egy kurvanagyot.
Csak az nem esik, aki nem megy gyorsan.
ui. egy Clio-val történt a dolog, még tavaly tavasszal -
Scream007
őstag
válasz
_Volkovy_ #4924 üzenetére
most te erőszaktad ezt ki:>>>ha nem ladában ültél volna nem estél volna áraokba mert van kanyarstab is a világon, meg faxa futómű is
Amugy meg tudod ''száguldunk és félünk''
Nincs is félelemérzetem és te ezt bármennyire is el akarod érni nem fog menni
1x vezetettm piásan(LOLLL piásan??pár pohár bor meg brandy nem piás állapot, vagyis nálam nem, nekem nem számít annak, ha neked igen akkor edzzél egy kicsit vazzzee) de azért én 1 piás vezető vagyok mi???..mert 1x így vezettem és le mertem írni.gratulálok
Én legalább bevállalom és nem titkolom, és ezzel együtt is itt ülök , és nem estem árokba még így sem
-
Scream007
őstag
válasz
Viszlát #4920 üzenetére
kivételesen az s80ról tok nyilatkozni egyik srác ilyennel jár suliba néha, apjától megkapja néha
auto váltós volt full bőr t5ös, hát nagyon szép belülről, akkor mint 1 ház hátul elül 4 ember is szerintem, és úgy gyorsul mint állat csak nyomott egy gázt azt 90 net néztem az órán
......de alacsony fordulatú
, 1200tól már olyan nyomatéka van hogy kirepül alolad, de 3500nál már piros 4500 a max. még ha kihuzod is 3000nél váltod átlag 2500 környékén.
...szánalmas, ezért nem kéne volvo, jó lehet dízeles volt ezt nem tudom, de a feeling az 4000+ba kezdődik szerintem
-
Viszlát
addikt
Az új S80 azért odatesz... majd egyszer
[link]
-
fokukac
nagyúr
válasz
gergoke #4915 üzenetére
LOL....
akkor vegyen neki egy suzukit, azzal talán még a garázsba is be tud állni...
egyébként tényleg rohamtempóban amortizálja le (ez már a harmadik kocsi az elmúlt 6 évben) mert ugye a barátnő kutyuskájának is utaznia kell mindehova. tiszta sár az ülés, meg büdös az egész kocsi a kutyuskától. szeretem az állatokat, de nem egy ilyen drága kocsiban a helyük....
ui. a kuplungtechnikájáról még nem is beszéltem..
[Szerkesztve] -
válasz
fokukac #4913 üzenetére
Nem akarok gonosz lenni, de te már okoztál örömet neki amikor fogantál.
A barátnő meg amióta megvan lehet minden este ezt teszi... lehet én is inkább neki vennék...
Bocsánat, plz ne vedd a lelkedre és személyeskedésnek hogy csak így jöttem és beleugattam. De ez jutott eszembe amikor ezt olvastam. -
fokukac
nagyúr
válasz
#00809728 #4910 üzenetére
ne idegesíts! a BMW az apámé, és az ő barátnője használja, és amortizálja lefelé.
sajnos. Pedig apám minden évben kb. fél évnyit külföldön van.
én csak akkor kapom meg 1-2 hétre, ha elutaznak nyaralni.
érted. az apám vett egy bmw-t a barátnőjének. nem nekem...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- Honda topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ingyenes az Epic Store-ban a CHUCHEL
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest